Zlg Elaze bekarken 3cm vardi dr ilac verdi adetinin 2.veya e.gunu dusecek dedi ve dusdu ama arkasi da.miyom.varmis buyudu ve buuuk miyomla cocuklarim.oldu
Babymom16 MiracinAnnecigi Hatta kullandıktan hemen sonra doktora gittiğimde o da şaşırmıştı parçalanmış nasıl yaptın diye
Elaze Babymom16 ayinşallah bu arada adetim bu ayda geçti 3 günüm geçiyor 3 gün önce test yaptım dayanamadım negatif çıktı tekrar yapmalıymışım kızlar yoksa kistten dolayı gecikmemi yaşıyorumdur acaba sizce bana bir fikir verin nolurr
Lkjhgfdsa Elaze kistlere en iyi gelen şey soğan kürü mutlaka deneyin ben 14 yaşımdan beri kist tedavisi görüyorum soğan kürü kadar iyi gelen bir şey yok rahme komple temizleyip söktürüyor içinde olan her şeyi
Balin_annesi Elaze ben yıllardır pkoluyum doktor daha küçükken bile demişti ilerde sorun olur çocuğun belki olmaz tedavi şart vs evlendikten 5 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Rabbim ol derde hiç bisey engel değil. Ama önce Allah sonra annem sayesinde soğan Kürü çok yapıp içtim. Bütün kadin hastalıklarına deva inanki dua edersin bana
Elaze Balin_annesi zaten rabbimden öyle istiyorum hayırlısıyla nasip et diyorum ama her ay oldu diyorum olmuyor insanın pisikoloji bozuLuyor
Elaze Balin_annesi olmuyor aklımdan hiç çıkmıyor bu ay düşünmicem diyorum yine olmuyor diğer ay yine düşünmicem diyorum yine yine
Elaze Elaze eltim 2 aydır korunmuyor 2 ayında hamile kaldı ben ise 7 aydır ya insanın zoruna gidiyor benim ondan ne farkım var diye
MiracinAnnecigi Elaze bende eltimden önce hamile kalaydim 😁fesat dusunmekte istemiyorum ama benim yanimda yardımcım yok onun aileside yakiinda kayinvalide de yakinda😑