Mizmizmyrtle İlk defa başıma geliyor uygulamadan giriş yapamıyorum ekran donuyor Google dan girdim nasıl düzelecek bu ?
ftsdmrhn 2 senedir bu uygulamadayim, 2009 li yillardaki gibi app resmen. 2 senede hiç mi bişey düzelmez. Yazılımcı olasım var sırf şu uygulama için 😄
Jelibonsmom Yaşadığınız sorun ile ilgili, sorunun ekran görüntüsünü alıp ios/android hangi işletim sistemini kullandığınızı da belirtip, kullanıcı adınız ile beraber mail atınız. Uygulamada bulunan DAHA FAZLA – BİZE ULASIN kısmından mail atabilirsiniz.. 🙏🏻
milletsanaseymiolacak Jelibonsmom merhaba alakasız olacak ama ben ismimin değişikliği için mail attım fakat hala değiştirilmedi
Aseless Jelibonsmom merhabaa uygulamaya giriş yapamıyorum 😥 aynı şifre ve e posta ile tarayıcıdan giriş yapıyorum ama uygulamadan giriş yapmaya çalışınca şifre veya e posta hatalı diyor. Uygulamayı silip tekrar yükledim telefonu kapatıp açtım hiçbir şekilde olmadı yardımcı olur musunuz??
Jelibonsmom Mizmizmyrtle en altta en sağda üç nokta var ya, “daha fazla“ yazıyor oraya tıklayın, bize ulaşın seçeneği orda 🙏🏻
Mizmizmyrtle Jelibonsmom ya bende çıkmıyor ya da ben kesinlikle bulamıyorum Google dan girdiğim için bende çıkmıyor olabilirmi
Jelibonsmom Mizmizmyrtle olabilir, ben bi Google’dan giriş yapıp bakayım öyleyse, siz o arada uygulamayı silip tekrar indirmeyi dener misiniz rica etsem 🙏🏻
Mizmizmyrtle Jelibonsmom telefonumu kapatıp açtım düzeldi şuan uygulamadan giriyorum, teşekkür ederim uğraştırdım 🌸
Jelibonsmom milletsanaseymiolacak merhaba 🌞 mail attıysanız, geri dönüş sağlanacaktır fakat ben yine de durumunuzu iletip size bilgi vereceğim 🙏🏻
Jelibonsmom milletsanaseymiolacak Seçmek istediğiniz kullanıcı adı nedir acaba? Kullanılan herhangi bir isim istemeniz durumunda talebiniz onaylanamıyor maalesef
Jelibonsmom milletsanaseymiolacak Bu isim kullanıldığı için siz kullanamazsınız, kimsede olmaması gerekmektedir 🙏🏻
Jelibonsmom milletsanaseymiolacak Evet bu isim herhangi bir kullanıcıya ait olmadığı için siz kullanabilirsiniz, çok tatlı bi isim bence 🥰 Kullanıcı adı değişikliliği için olan ve olmasını istediğiniz kullanıcı adıyla birlikte Biz@mutluanneleriz.com maıl atınız. Talebiniz değerlendirilecektir. 💐