Dodikannesi Aralıklı oruç yapanlar kaç günde ne kadar kilo verdiniz yazabilir misiniz? Motivasyon olması için🙏
Koalaannesii_0610 Dodikannesi Şuan yapıyorum bekarken de yapıp 35 kilo vermiştim hamileyken tekrar 105 çıktım bir hafta öncesi tartıldım 1 ayda 7 kilo verdim şuan güzel ilerliyorum açlığın şifa olduğuna her zaman inanırım 😌
Zumra01 Valla aralikli orucu bilmiyorum ama ben kaza oruclarima basladim sadece iftarda yiyorum iftardan sonrada detoks suyum var onu iciyorum ayriyettende bol su bakalim nekadar vericem gunduzde leslie yapiyorum daha yeni basladim insallah devamida gelir
Koalaannesii_0610 berkinannesi_ Aslında doğum yaptıktan sonra defalarca başlayıp bıraktım rutini tuttramamistim şimdi şükür tamamen başladım sabah klasik limonlu veya sirkeli su daha sonra acıkınca filtre kahve içiyorum 11 12 arası kahvaltı yapıyorum yumurtanın her çeşidinden deniyorum sıkılmamaj için ekmek yok tüketmiyorum isteğinize kalmış ama arada yulaftan minik bazlama yapiyorum ara öğün ilk başlarda yapıyordum ama şuan ihtiyac duymuyorum artık acikmadigimi farkettim yemeğimi 18.00 da bitiriyorum evde ne pisiyorsa yemekten sonra yeşil çay iciyorim kalorisiz içecekler serbest açlık saatinde ben 8/16 yapıyorum inanın bunyeniz buna alışır bir hafta sadece alışma süresi şuan sporuda eklicem daha güzel kilo verebilmek için böyle işte inşallah anlatabilmisimdr🥰
Dodikannesi mavisinannesi-23 ben ek gıdaya kadar bekledim. Yeni geçtim ekgıdaya başladım 2 gündür bakalım🙏