Cevizr46 ozgebalc eşinin e devletine bak aile desteği ben alıyorum bizim elektrik yardimi eşime çıktı ödedik bile eşinin e devletine bak cnm
Kerem2022Talha2018 1-2 çocuklu hanelere 350 3 çocuklu 450 4 çocuklu 550 5 ve üzeri 650 TL yatacak Ayın 10 una kadar yatması planlanıyor
marscicegi Kerem2022Talha2018 bu yardım otomatik mi yatacak, bu çocuk bileşeni desteği, başvurusunu çok aradım bulamadım ben, otomatik mi yatıyor yardım alanlara acaba
Kerem2022Talha2018 Ayrıca elektrik indirimi de var aile desteği yardımı alanlara.postane de ödeme yaparken hatırlatın memura
Kerem2022Talha2018 @“ozgebalc”# ozgebalc aile destek yardımı alıyorsanız otomatik elektrik indirimi var
Yaprak321 Kerem2022Talha2018 merhaba ben defalarca basvurdum hep reddeildi üzerimize hicbirsey olmadığı halde ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olursanız sevinirim🙏
Kerem2022Talha2018 marscicegi otomatik yatıyor siz başvuru yapmıyorsunuz.türkiye aile desteği yardımı alan herkese otomatik
kar_kristali Kerem2022Talha2018 birşey soracağım canım bana sosyal yardım ve elektrik yardımı çıktı. Fakat doğalgaz kayınbabamın adına başvuruda sıkıntı olurmu. E devletten geçen ay başvuru yapmaya çalıştım yapamadım. Doğalgaz yerini doldurduğumda böyle bir abonman bulunmamaktadır diyordu
marscicegi Kerem2022Talha2018 bende post neden hortladı diyordum 😂teşekkür ederim cevabınızicin yatmış otomatik aldık bile :)
Duygu_52AK Kerem2022Talha2018 Merhaba canım birşey sorabilir miyim acaba bana ve eşime sgk dan bi kağıt gelmiş sydv gitmem gerektiği yazıyor bu sağlık sigortasıyla ilgili aradık ama net bilgi vermediler kesin gitmek gerekiyor mu acaba siz orda çalışıyorsanız bilginiz vardır belki