12_01_2022 Patatesimm yengemle konustum kaymakamlık tan işi varmış sormuş yarin demişler ona oda bana söyledi
12_01_2022 Aygl123 e devletten sosyal yardım basvurusu yazıyorsun ilk çıkana tıklıyorsunuz bilgilerinizi giriyorsunuz
Kerem2022Talha2018 Merhaba hanımlar.Ben SYDV çalışanıyım.Aile Desteği yardımları arttığı için bu ay gecikme oldu.Ayrıca aile desteği yardımı yanında bir de otomatik olarak eğitim yardımı da yatacak
sakinolchamp Kerem2022Talha2018 eğitim yardımı herkese mi yatacak? Nasıl olucak anlamadım okuyan yok bizde😂
12_01_2022 ozgebalc aile destek yardımı alan aliyor eşinizin e devletinden bakın bendede görünmüyordu esime çıkmış sizde bakın
Sedacyln ozgebalc sosyal yardım alan herkese otomatik yatıyor diye biliyorım. Ben başvuru yapmadım ama yardım aldığım için otomatik yatmış
Cevizr46 ozgebalc eşinin e devletine bak aile desteği ben alıyorum bizim elektrik yardimi eşime çıktı ödedik bile eşinin e devletine bak cnm
Kerem2022Talha2018 @“ozgebalc”# ozgebalc aile destek yardımı alıyorsanız otomatik elektrik indirimi var