Betul7140 Kızlar 3 ay 1 haftalık kızım bugün yatmadan pirinç unu vericem biraz aranızda varmı bu ayda pirinç unu veren
Denotemo Betul7140 mama verirseniz daha iyi olur pirinc ununun bilinen her hangi bir faydası yok bebeklere mamalarda her türlü vitamin bulunuyor. Ek gıda içinde henüz cok erken bence. Bagırsaklar hazır değil.
Kdrye Betul7140 neyle besleniyor? Bağırsakları pirinç ununu öğütmeye hazır değil heniz çok küçük, kabızlık yaşayabilirsiziniz. 5. Ayda tadımlara başlanıyor oda eğer bebek mama alıyorsa sadece. Bu kötülüğü bebeğinize yapmayın.
Ebruyldrm Betul7140 benim bebegimde 3 ay 26 gunluk bugun doktor kontrolum vardi kilosu 4.800 gram ben mama anne sutu olarak devam ediorum.kilosu cok dusuk ama saglikli verme princ unu...
Farahzeynep Ek gıda için daha çok küçük, neden verme gereği duydunuz? 5 aylık biz hala mama ile devam ediyoruz, bu ay tadımlıklara başlayacağız ama pirinç ununun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Betul7140 Farahzeynep sürekli değil canım günde 1 kere sadece mama yediği için bide zayıf bi bebek belki iyi gelir
Nicole Katılıyorum ☝️ pirinç ununun hiç bir besleyiciliği yok ayrıca , bebeğiniz daha çok çok küçük bunun için , anne sütü, yoksa da mama en iyi seçenek
Betul7140 Nicole mama yiyo zaten sürekli ben günde bikere yatmadan önce yarım biberon vermeyi düşünmüştüm
Portakal Betul7140 onun yerine mamasını değiştir bence ağır gelir daha çok küçük. Hem zayıf olsun sağlıklı olsun 🤷♀️
Farahzeynep Betul7140 ne kadar kilosu? 4. Ayda doktor onayı ile gece mamasına falan geçersiniz ama pirinç unu, yediğimiz kızartmalar gibi kilo aldırıyor, besleyici bir tarafı yok 🙄
Esraarass Betul7140 sırf kilo aksın diye besin değeri düşük olan bir şeyi niye vericeksiniz? Mama verin
Denotemo Betul7140 yani tok tutması bence vereceği zarar bakılırsa tutmasa daha iyi derim ben. Mama verin geceleri pirinc unu vermeyin.
IKRA_21 Betul7140 Ben bebeğim 7 aylıkken verdim açtır tok tutar gece fazla uyanmaz diye ama hiç bir değişiklik olmadı 15 aylığız halen aynı sürekli uyanır. Bebeğinin bağırsakları princ unu için henüz uygun değil bencede canım rahatsız edersin bebişini 😍
Betul7140 Portakal bebelac gold kullandım olmadı aptamil kullandım olmadı hipp kullandım olmadı evolviaya geçtim bakalım sadece bebelac goldu sevmişti kızım içlerinden ama oda doyurmadı hiç
MinikBezelyem_09 Betul7140 gerçekten beni yanlış anlamayın ama neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ve sizin gibi düşünenler çocuğunuz kilosu o kadar iyiki benim evladım 5 aylık ve belkide 5500 kilo bile yok şükredin kilo demek sağlık demek değil ayrıca pirinç unları her türülü mamalar herşeyi denemiş biri olarak yazıyorum size almıyor ama şükürsüz olmamak lazım canı içinde ve sizinki gayet iyi bir kiloda bebekler 5. Aya geldiklerinde doğum kilolarının iki katı olmaları lazım en az ve benim kızımın şuan en az 5600 olması lazım ve benim evladım bir hafta önce 5300 dü size tek tavsiyem ŞÜKREDİN beterin beteri var ne sağlık sorunları yaşayanlar var o sağlık sorunlarınıda doğduğundan beri yaşamış bir bebeği olan bir anne söylüyor size bunu bebeğiniz gayet iyi 3 kilo doğdu demişsiniz sizin bebeğinizin 5 ayda en az 6000 kilo olması lazım ki daha iki ayınız var o bebiş bu kiloyı geçer bu kadar sıkıntı etmeyin ben gibi olan anneleri üzüyorsunuz..
Farahzeynep Betul7140 benim de 2700 doğdu, 3 aylıkken 5500dü doktor gayet sağlıklı, bebekler 5. Ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşır ama sizinki şimddien ulaşmış dedi, ek gıda için küçük dedi, kilonuz gayet normal.
Betul7140 Ebruyldrm pirinç ununun üstünde 4. Aydan itibaren diyoya oyüzden doğru erken biraz daha bekleyim
Betul7140 Ariyaarya marketlerde oluyoya canım hero bayb falan sütlü pirinçli yazıyo 4. Aydan itibaren onlardan