hira_duru_annesi Kızlaar 4 aylık kızımın omzunda iltihaplı çıban şeklinde sivilce çıkmış duş aldırırken garkettim kıpkırmızı 😳😳 korkulacak birşey midir nedir bu anlamadım çok tedirgin oldum 🙄🙄😳 sabah ilk iş doktora götürücem ama yine de sormak istedim 😭😭
mummy hira_duru_annesi 36+5 te doğum yaptım kalmadı ama küçük olunca ememedi sarılık oldu küvezde kaldı
hira_duru_annesi Sudem Yok değil canım 4 aylık aşısını oldu ama ayaktan oldu 2tane ğstünden bir hafta geçti duşunu da hava da soğuk diye daha şimdi yaptırdım anlamadım 🙄
Sudem hira_duru_annesi yok canım verem aşısı omuzdan vuruluyor ya onun yeri olabilir bizimde öyleydi 6 ay oldu hala sivilce gibi duruyor
hira_duru_annesi Elifsu Ayy çok korktum ben de öyle görünce panik oldum resmen noldu noldu diye 🙄 içime su serpildi birazda olsa 🙏🙏
hira_duru_annesi Elifsu niye myle oluyor ki anlamadım 🙄 ama korkulacak biley değilmiş en azından içim ferhladı en azondan
Humakusunannesi Verem aşısının tuttuğunu gösteriyor benim bebegimde 4 aylık aynı durum bizde de mevcut 😊
hira_duru_annesi Humakusunannesi Ayy görünce birden myle dedim noluyoo ne ki o 😳😳 dediğiniz gibi öyleymiş herlde yani inşlh öyledir 🙏
Elifsu hira_duru_annesi sağlık ocağında yaptıklarında söylüyorlar. İlk yapıldığında yeri belli bile değildi. Gittikçe belirginleşiyor. Arkadaşımın bebeği 8 aylık kolu felaket olmuş.
AdaDeniz Benim kızımda 4 aylık ağustosta yapıldı verem aşısı ama 2 gün önce üzerini değiştirirken kolunu gördüm ve çok korktum morarmış iltihap olmuş.hemen hemşiremizi aradım normal olduğunu söyledi.2 gün sonra da 4.ay aşımız olacaktı gittiğimizde baktı çok güzel tutmuş dedi daha da şişebilir morarabilir korkmayın dedi.birkaç ay daha sürebilirmiş bu şekilde.