simsimum Devlet hastaneleri menenjit aşısı yapıyor mu Aile sağlıkları yapmiyormus devler hastaları de yapmıyor dediler bilgisi olan varmi
tugbac simsimum özel aşıları, özel hastanede yaptırabilirsin. Sağlık ocağında yaptırmak istersen eğer, önce hastaneden aşı için reçete alıcaksın. Aşıyı aldıktan sonra sağlık ocağına reçeten ile gidip aşıyı yaptırabilirsin.
mmerwe simsimum aşıyı kendiniz alırsanız yapıyorlar. Bana durumunuz varsa yaptırın mutlaka demişlerdi hatta. 2 doz rota ve menenjit ilk dozu sağlık ocağında yaptırdım. Aşı karnesine de yazıyor zaten.
simsimum tugbac öyle de yapmiyorumus aile sağlıkları zaten ozele reçete için gittiğimde her türlü muayne ücreti alacaklar
tugbac simsimum hayır, reçeteyi devlet hastanesinden alıyorsunuz, aşıyı reçeteyle sağlık ocağında yaptırıyorsunuz. Rotayı bu şekilde yaptırdım. Menenjit için de bu sabah reçete alıcam devletten, yarın da aşısını yaptırcam.
Wanderlust simsimum direk sikayet edin ne demek yapilmiyormus ben ozelde kontrole gitmeme ragmen ozel asilari saglik ocaginda yaptiriyorum hemsirem kendisi teklif etti hatta sirf asi icin gitme istersen al gel ben yaparim diye. Disaridan aldiktan sonra yapmak zorundalar
Ponyo tugbac ya çok iyimiş ama ben geçen ay sağlık ocağına sordum bizimkiler yapmıyoruz dediler. Bugüne kadar özel aşıların hiçbirini yapmadık malesef biz yapmayız dediler?!!
tugbac simsimum Ponyo Bence işlerine gelmemiş. Evet aşılar özel olduğu için yapmıyorlar. Ancak uzman doktor reçeteye yazınca, aşıyı alıp gittiğimizde yapabiliyorlar bu detayı söylememişler size.Ben 2 doz rotayı bu şekilde yaptırdım. Yarın sabah da menenjiti yaptırıcam. Sağlık ocağında yaptırmazsak da özel hastanede ücretli yaptırmak gerekiyor ama aşılar zaten pahalı olduğu için buna gerek duymuyorum.
simsimum Wanderlust bende bunu anlamıyorum işte rotayı bile ben özel de yaptirdim devlet hastanesi yapmıyor sağlık ocağı yapmıyor muayne olmuş 400 lira asi desen 750 kusur kaç aylıkken yaptırdınız siz
Ponyo sevdeninasafkosu devlet çocuk bölümüne gidip önce reçete alacağız ve daha sonrasında reçetemiz ile devletin aciline mi gidince yapıyorlar??
Wanderlust simsimum biz 1 yas sonrasi yaptirdik ama dedigim gibi bagli oldugunuz aile hekimligi hemsireniz yapmak zorunda tum tanidiklarim aile hekimliginde yaptirdi sikayet edicem sizi diyin gerekirse bu onlarin isi.
sevdeninasafkosu Ponyo evet reçetesiz olunca istediğiniz acil yapıyor (çocuk acil) ama ilacı eczaneden alacaksınız
liyaveannesi_ simsimum ben eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım zaten sağlık ocağı yönlendiriyor bunu Alman lazım diye
Ponyo tugbac ben özeldeki doktorumuza bile sordum burda çok pahalı eczaneden alıp gelsek yaparmısınız dedim hazır kontrole gelmişken.. burdan yaptırsanız daha sağlıklı olur o aşıların soğukluğu geçmeden çok hızlı yapılması gerekiyor, dışarıdan siz alıp gelene kadar zaman geçmiş olur dedi bize😳 Resmen kim kimi nasıl düdüklerse gibi bir ülkeyiz inanamıyorum ya biz menenjiti paradan dolayı 5. Ayda yaptıramadık mesela 7. Ayı bekliyoruz şimdi..
tugbac Ponyo ben eczaneden alıyorum, buz kalıbıyla veriyorlar aşıyı. hemen saglık ocagına gidip yaptırıyorum o kadar süreden bir şey olmuyor