Hsyn9Karan Sosyal yardımlasma parası alan anneler bu ay aldınız mı bu ay verilmeyecek denildi bir bilgisi olan varmı 🥴
Sevda12345 RedFlower_ size çıkti mi benimde 3 kez red oldu bide sizin red oldu gibi mi baş vurdunuz yoksa 15 günün dolmasını mi beklediniz
Patatesimm Merveeemeeliss işte yarın yatar bende onu diyorum ama bu ay yatmayacak diye bisey duymadım şuana kadar
Brutal-Betty Normalde 5 ya da 6 sında yatıyordu hafta sonuna denk geldiği için yarın yatacak. Yatmayacak bilgisi nerden çıktı kasım zamlı yatacak diye bas bas bağırdılar yani
Hsyn9Karan Brutal-Betty eşimin teyzesi söyledi verilmeyecek diye bende ihtiyacım vardı diye üzüldüm o yüzden buradan sormak istedim
Irmakefe Kızlar kabul edildi yaziyomus kuzenimin e devletinde peki kabul edildi yazdıktan ne kadar süre sonra yardım ücreti yatiyo bilgisi olan varmı dır
Hsyn9Karan Peri_ssh bende bilmiyorum eşimin teyzesi öyle söyledi bende burda sormak istedim onada başka biri söylemiş
Hsyn9Karan Peri_ssh güncelleme geldi güncelleme yaptım giriş yapamiyordm banada eşimin teyzesi söyledi bende bilgim olmadığı için sormak istedim