Urasss13 24 günlük bebeğim son 2 3 gündür tam uykuya dalamıyor tam uyudu diyorum 2 dk geçmeden kalkıyor çok uykusu var gözleri gidiyor ama sürekli uyanıyor. Altı temiz karnı tok gazınıda çıkarıyorum neden birden böyle oldu anlamıyorum. Var mı bunu yaşayan aranızda
Meltemmmmmm Urasss13 gazı vardır annesi. Benimde ilk çocuğumda öyleydi koyduğum an uyanıyordu bende karnı tok gazı çıkmış altı temiz ne istiyo artık diyordum. Kundak bile yapmaya başladım artık yarım saat bari uyusun dinleneyim diye. Doktor kontrolde kızıma gaz ilacı yazdı, bende vardır bi bildiği diye kullanmaya başladım. Büyük insan gibi gazını kendi kendine çıkarınca tamam dedim uyumamasısının sebebi buymuş. Çokta haklıymış 🤣
Busbusana Urasss13 alın bendende o kadar.23 günlük uykuya geçemiyor yarım saat uyuyor 40 dakika uyuyor.Karnı tok gazını çıkarıyorum.Uyumaması benide çok yoruyor bende uyuyamıyorum zombi gibiyim
Urasss13 gkbyza normalde göğsümde uyuyordu yatağına bırakıyordum. 2 3 gün her şeyi denedim göğsümde denedim salladım emzik verdim yok direk yatağa koyunca uyanıyor
gkbyza Urasss13 biz de 11 günlüğüz göğsümde hatta çoğunlukla memede uyuyor başka türlü zor uyutuyorum. Yatağa yatırırken önce ayaklarından koyun sonra başını koyun ve elinizi birkaç dakika karnında tutun arkasından pışpışlayın düşme refleksi uyandırıyormuş bir yerde okumuştum belki işinize yarar 👏🏼
Urasss13 gkbyza teşekkür ederim deneyeceğim. Şimdi yine emdi uyudu yatağa koydum 2 3 dk aonra kalktı tekrar ağladı uyumadı yine emmek istedi şimdi yine emzirdim yatağa götüreceğim yine inşallah işe yararda uyur
gkbyza Urasss13 çok yorucu sürekli emmek istemesi memeyi bırakınca / yatırınca uyanması 😖 inşallah işe yarar
Urasss13 Meltemmmmmm Olabilir mi ya gazını çıkarıyor diye bende gazı yok diyorum ama kontrole gidince doktora söyleyeyim bir bende
Egeninannesi2209 Okudukça kendi oğlumu gördüm 😂aynı sorunları bende yaşıyorum. Koynumda uyuyor yatağa götürünce kalkıyor. En son çare çok derin uykudayken yatağa götürmek, akşam götürürken odanın lambalarını kapatıyorum yada loş ışık yapıyorum ancak öyle oluyor.
Urasss13 Egeninannesi2209 gündüz yapıyorum ama gece çok zor derin uykuya geçmesi çok uzun sürüyor zaten 2 saatte bir kalkıyor bana uyumaya fırsat kalmıyor 😬😬😁