kuzeyyildizi_ Feyzosumunannesi 7 ay hiç olmadım tam 7 aylıkken oldum ve şuan 11 aylik hala düzene girmedi malesef bazn 15 bazn 20 gün gecikiyor sonra oluyorum ne zaman düzene girer bilmiyorum 🤷
Feyzosumunannesi Bircicekannesiii bebegın 5 bucuk aylık gecen ayın 4 ünde adet oldum ilkkez bu ay hala olmadım korkuyorum
birDenizmeselesi Bircicekannesiii emzirdiğiniz süre boyunca regl olmamanız gayet normal bazı insanlarda hormonlar baskılıyor
Rukiye-Ipek Gazmoms benimde 40. Günde kesilen akıntım 45-46. Günde kan olarak 3 gün devam etti. Adet miydi bilmiyorum
Feyzosumunannesi Bihteeeer yaa ben ilkkez 4 bucuk aylıkken adet oldum yani gecen ayın 4 ünde bu ay 2 gun gecıkınce belirti de yok korkuyorum
Fadmakts Feyzosumunannesi ben 40 ım çıktıktan sonra adet olmuştum her ay 10 güne yakın gecikme oluyor hala bebeğim 5 aylık
Mediha123- Feyzosumunannesi ben kırkı çıktığından beri düzenli oluyorum ama iki üç gün hep oynuyor bu normal bence
Gzmefnn Feyzosumunannesi ya aynı şekilde bende öyle ilk aylar oldum bu ay olmadım hala geçen ay da korktum 2 3 gün oldum sonra bu ay hiç olmadım o kadar test yaptım negatif çıktı doktor bu ay tam düzensizlik olur dedi ama hala korku var
Defneemom Feyzosumunannesi benim ilk adetten sonra 15 gün gecikti bende korktum ama normalmiş düzensiz olması
Feyzosumunannesi Bihteeeer yaa bejım yarın 3. Gün olacak inşallah olurum yoksa hamılelık testı alacagım 🤦♀️
3310umbozuk 40ım çıkar 10 günde fazladan sürer ertesi Ay hemen adet olurum ilk kızımda öyle olmuştu ikinci de de aynen öyle oldu hemende düzene girer
Feyzosumunannesi Oznurkk ayy Allahım olmayana isteyene versin inşallah bizim için cok erken daha kızım 5 bucuk aylık
Feyzosumunannesi kuzeyyildizi_ ay aradıgım cevap xok tesekkur ederım umarım benımde oyle olur korkuyorum hamıle kalırım dıye adet olur olmaz spiral taktıracagım dört gözle bekliyorum
birbebetoannesiii Feyzosumunannesi canım gebelik testi ile gidipte taktirabiliyosn kan ver negatif testinle git takıyorlar sorun yok bense adet olmamıştım o zamanlar testle gidip taktirdim illa adete gerk yok
kuzeyyildizi_ Feyzosumunannesi bnde öyle demiştim ama düzene girmediği için hala gidip taktiramadim adet olunca randevu fLn olmuyr bebekle zor oluyor gecikince bnde korkuyorum sağlık ocağı yakın gidip test veriyorum negatif çıkınca rahatlıyorum 😂