Zeynebsmom arzu58 tam 2 aylık kız bebek 5800 gr boyu da 59 cm doğum kilosu 3600 dü çıkarken 3500 oldu
arzu58 cepoykusu35 biz zayıfız galiba 4,5 kilo sadece anne sütüyle besleniyor. Göğüslerim boş gibi hep . Umarım yetiyordur. 54 günlüğüz 2 ay aşıda tartacaklar . Bakalım süt yetmiyor mu?
cepoykusu35 arzu58 gece uyumadan mama veriyorum sütüm sulu emin olamıyorum doyup doymadıgına dr ver demişti veriyorum ben de
ozlem_3458 SedaAfra özel bir şey yapmıyorum sadece doğumdan beri düzenli rezene içiyorum su içmeye dikkat ediyorum genetik galiba benim bebekliğimde öyleymiş 😊
SedaAfra ozlem_3458 bencede cünkü benim bebekliğimdede ben zayıfmışım kızım 3aylık olacak 2gğn sonra ve 5kilo herkes cok zayıf mama ver diyor :(((
SedaAfra ozlem_3458 bencede cünkü benim bebekliğimdede ben zayıfmışım kızım 3aylık olacak 2gğn sonra ve 5kilo herkes cok zayıf mama ver diyor :(((