Tiredwoman Hatay31 boyumuz aynı bende öyle çıtı pıtı olamıyorum kalıplayım çünkü 54 kiloyken bile kalıplı duruyordum şimdide 64 kiloyum herkes çok zayıfladığını söylüyor yüzün çöküyor bide hemen ams işte kalıp var tabi birazda basen 🫢
senbanabaksana Hatay31 1.80 boyundayım eriyip bitsem de citipiti olamıyorum kemiklerim iri ne kadar zayiflasam da L beden den aşağı düşemiyorum
Tatlican oykumoms Neeee şakamı bu 😄😄ben 54 oldumya esime diyorum biraz yemeyimi kessem ya daha cok kilo alirsam oda diyor boyun var kaldiriyor kiloyu yani 52 54 hatta 50bile bana gore tam normal kilo
oykumoms Tatlican vücut yapımız farklı herhalde hamilelikten önce spora gidiyordum o sıralarda 56 kiloydum spor hocam 62 ye kadar çıkabilirsin güzel olur demişti ama doğumdan sonra 50 yi görsüm göğsüm kalçam bile küçüldü😄
Cocolingo Hatay31 170-53 kiloyum 55-56 ya çıkabiliyorum en fazla ama bence bizim boyunuz 60-65 kiloyu kaldırır, keşke bende biraz omuzlu bi kadın olsaydım vatkalı giyinince daha iyi hissediyorum kendimi 😂
Hatay31 Cocolingo ben 60-65 e düşersem şükür namazı kılarım heralde 70 den aşağı inemiyorum doğumdan sonra üni yıllarında 54 kiloydum kendimi çok iyi hissederdim o zamanlar istediğin herşeyi giyebiliyorsun bi yerim fazla mı göze batar mı diye düşünmeden
Mommyss Hatay31 1.50 boyum var cocugu görenler cok erken değilmi erken yasta anne olmuşsınuz falan diyo minyonum baya ama yasım 26🤣🤣
Hatay31 Tatlican belki de ama şöyle zayıf olmak daha iyi olur gibi 60-61 kiloda çok iyi duruyomuşum fotolarda farkettim bide ben o halimde bile kiloluyum derdim deli kafam😂
Tatlican oykumoms Yok yok benim 42 kilo olan halimi bilenler simdi cok guzel oldun diyorlar ama bilmeyenler ayy ne zayifsin diyorlar bende siz gecen seneki halimi gorseydiniz bu kilolu halim diyorum ama ben yillarca zayif alistigim icin kilolu olamaktan korkuyorum