Damra Dyson v10 cyclone dikey süpürge ile miele cat dog dikey süpürge arasında kaldım. Bu süpürgeleri kullanan arkadaşlar var mı? Artı ve eksi yönleri konusunda fikirlerniz öğrenmek istedim. Deneyimlerini yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Asyaveannesi04 Damra dyson der susarım evde robot ve Philips maraton da var ama elim hep dyson da yataklardan koltuklardan çıkan kum tanelerine tozlara inanamadım 😳🤦🏻♀️
Senibidasanaelikopteryokbuson Dık supurge degıl ama mıele kullanıyorum ben elektronık esylarda mıele kalıtelı bı marka ben memnunum
Damra Senibidasanaelikopteryokbuson sağlamlığı konusunda miele iddalı geldi banada çok kararsız kaldım
Senibidasanaelikopteryokbuson Damra kalıtelı bı alman markası Annemde hala var mesela 15 senelık sapasaglam duruyo ben ıkı senedır kullanıyorum memnunum Normal supurge ama sessız ayarında cocuk uyurkende ev supurebıldıgmden cok ısıme gelıyo
Teusa 3yasakadarsifirekran ya ben de absolite olanlara bakıyorum v12 de aklım ama 12 bin şuan ya. Onunla diğerleri arasında ne fark var ki