Yarensmom- KubraResul 54 günlük benim bebiş doktorumuz gece kendi uyanır uyandırma dedi gündüz 2 saatte bir emiyor ama gece 6 saat uyuyabiliyor
KubraResul Yarensmom- 6 kilo alımı güzel mi peki Allah bağışlasın benimkide bıraksaydim 6 saat uyurdu kilosu da gayret güzel maşallah
KubraResul Yarensmom- peki gece 6 saat uyuyor mu aralıksız benimkide gece öyle uyuyordu kalktım emzirdim dayanamadım
Eylulunannesi55 KubraResul uykunuz cok tatlı değilse ve bebeğinizi kolay uyandırabiliyorsanız uyandırmanıxı tavsiye ederim etli bıdıklı olsun 😅
Eylulunannesi55 KubraResul ben gündüzleri 1.5 2 saatte bir daha ınce isterse veriyorum tabi geceleri 2-3 saat arası veriyorım
Yarensmom- KubraResul evet aralıksız 6 saat uyuyor mesela 9 da emiyor 11 de uyuyor 3-4 gibi kalkıyor gece kilo alımı iyi dedi doktor
mysa2 KubraResul 3 aylık olucak ayın 9 unda ama bizimki maksimum 3 saatte bi uyanıyor kıprasır yani anlıyorum bende yanına uzanıyorum emziriyorum tekrar kalkıyorum 😀
Gokturk_ KubraResul be zaman uyanırsa o zaman emzir canım artık acıktığında kendi uyanacak vaziyete gelmiş
Fgday KubraResul bebeğim 55 günlük yaklaşık 2-3 haftadır ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum doktoruma da danıştım aç olsa zaten uyumaz huysuzlanir aynen devam dedi çok şükür kilo alımida iyi