BihterZiyagil_ sevimaskn 1 yaşa değil cnm 2 yaşa kadar hatta hic vermeseniz en iyisi. Activia ile güzel oluyor diye duydum
Aselin_annesii sevimaskn activia yoğurtcile mayalanmayı düşünüyorum çoğu anne öyle yapıyor hem probiyotikli yoğurt olduğu için daha cok güveniyorum ben ona nasipse inşallah
Haffuse sevimaskn inek sutu direk yasak, yogurdu ya da peyniri verilebilir ki… Ben soruyu mu anlamadim😅
atlasinannesi2 sevimaskn süt yasak yoğurt değil. Yoğurt sütün fermente hali yani inek sütünden çok daha faydalı. Süt vermemiz zararlı fakat inek sütünden yoğurt yapıp vermeniz zararlı değil. İnşallah anlatabilmişimdir
sevimaskn atlasinannesi2 evet güzel anlattınız ama bi tanıdığımız inek sütüyle yoğurt mayalayınca çocuğunda alerji yapmış onun için sordum
laliko35 sevimaskn günlük süt alıyorum marketten içim sütaş hangisi denk gelirse miss de güzel onu da alıyorum şok markette diğer markalar cam şişe olduğu için aralarında 10 lira fark var ama miss süt çok güzel son zamanlar da hep onu alıyorum
Nesli29 Marketten pastorize süt alıyorum şişeli olan. İnternetten probiyotik maya sipariş ettim çok güzel oluuor onunla mayalıyorum
Aezgi Nesli29 activyayla yaptımızmı hic sert oluyormu yoğurdum sert olsun istiyorum birde onu denemek istiyorum nasıl oluyor acaba
eylul19 sevimaskn ınek sutununun kaynama derecesınde kaynatmanız lazım o derecenjn altında olursa bakterıler ölmez ustunde olursa da yararlı bakterıler ölür o yuzden ben ınek sutu kullanmıyorum.
eylul19 sevimaskn pastorıze sut alıyorum hep actıvıa ıle mayaladım ama arada tutmuyodu o yuzden bır kac zamandır vivo dıye maya var toz onunla yapıyorum cok guzsl oluyod
NmalkoC sevimaskn günlük pastörize süt alıyorum e bebekte evde probiyotik yoğurt mayası ile mayalı yorum ufak kavanozlara 200cc lik
sevimaskn NmalkoC mesela tek seferde kaç gün için mayalayabiliyoruz en fazla yoksa her gün mü mayalamam lazım mayalayıp kapalı dolapta beklese 2 veya 3 gün kullanılır mı