Cemre50 12 ay olacak sezeryan dikişlerim hala belirli zamanlarda kızarıyor duş aldığım zaman sızı yapıyor bazı zamanlar aynı dediğiniz gibi pişik oluyor ıslaklık oluyor koku yapıyor bende normaldir diye doktora hiç gütmedim
mavikalpefe124 Cemre50 bende sezaryen oldum kaşıntı dısında bei şey olmadı ama rahatsızlık veren bir şey varsa bi gitseniz mi sizde acaba? Bende olmayınca bilemiyprum tabide
sevdeninasafkosu Cemre50 aşırı ağrı var bende son üç gündür kasıklarım ayrı, dikiş yeri ayrı ağrıyor ara ara
Gulcanege sevdeninasafkosu dikişte değil de kanamam kötü kokuyordu doktor hemen ilaç verdi iki tane geçti. Dikiş daha önemli. Bide ameliyat yapan doktor çok önemli. Umarım güzel dikmiştir
Gulcanege sevdeninasafkosu işte acaba dikiş değil de kanaman mi kokuyor onu ayırt et önce bence. Benim bitti zaten artık sadece akıntı olarak geliyor ama o bile kokuyor nefret ettim yani artık. Doğum yapalı 45 gün oldu
Kayraninannesi15 sevdeninasafkosu enfeksiyon kapmış olabilir ben öyle düşünüyorum ama hiç başıma gelmedi
sevdeninasafkosu Efuli-22 bilmiyorum ki bende ona şaşordım yani artık dikiş kapandı iyileşti oldu bitti
sevdeninasafkosu Efuli-22 batikon ile silip sargı bezi ile kapattım iki gün bugün birşey kalmadı şükür
Nurdanderin sevdeninasafkosu bende oldu beneğim yoğun bakımda diye moeal bozukluğu ile hiç yatmamıştım süt sağmayı takıntı haline getirmiştim dinlenmediğim için dikişlerim sulandı kırmızı idi sarı iltihap akıyordu doktora göründüm tekrar batikonlayıp saralım ve 3 4 günde bir duş al sonrasında da hemen kurula ıslak kalmasın demişti ve antibiyotiğe başlamıştık mutlaka doktora görünün
sevdeninasafkosu Nurdanderin Haftasonu gidemedim batikon ve sargı bezi yaptım bende bugün geçti bile çok şükür hafif kızarıklık kaldı o kadar