Melagle 2 ay 10 günlük bebeğim eldiveni çıksrtmak istiyorum ama yüzünü haşat ediyor çiziyor.. kanatıyor tırnakları yok ama yine çiziyor siz nasıl bıraktınız?
Ikrazumra19 Melagle hic takmadim hastane 2 gun takildi sadece oyle boyle alisti cok fazla kalmis eldiven kesfetmesi lazim
CizerBirAnne Melagle tırnaklarını kesince de mi durum aynı? Belki törpü deneyebilirsiniz. Ben de 1 ay kadar filan taktım, çıkarınca çocuk bir rahatladı 😃
Melagle CizerBirAnne kazı çalışması yapıyor yüzüne direkt eli yüzünde. Gözünü çıkstcaktı dün çok fena sancısı vurdukça kıvrandıkça el yüzünde
CizerBirAnne Melagle yaa kıyamam, o aylarda öyle oluyorlar, benim kızım da öyleydi yüzü hrp çizikti, kantaron yağı kurtırıcımız olmuştu. Ama mecbur çıkarmıştım ben alışması lazım ellerini kullanmaya da.
Mamastuna Melagle eldiven takmayın hiç,onerilmiyor,onun ogrenme dili elleri,bunu engelliyorsunuz,beyin gelişimi için eldiveni doktorlar onermiyor
charlotte Melagle hic kullanmadim. Çiziyor bebeklerim yuzunu. Çizsinler. Ellerini kesfetmesi daha onemli. Cok uzun kullanmissiniz ellerini kesfetsin ki cisimleri tutmaya baslasin. Her gun torpuleyin ben oyle yapıyorum yine de çözebiliyorlar alisacaklar. 5 aylik benimkiler 🙂
Wanderlust Melagle 2 ay hala takiyor musunuz ya suan gozleri net degil zaten etrafi dunyayi 1 agziyla 2 elleriyle kesfediyor gelisimi acisindan dogdugundan itibaren ciplak olmali ki dokunsun tanisin sizinle temas etsin. Tirnaklarini kesin ve cikarin biran once gec bile kalmissiniz
Melagle Wanderlust evet bende çocuk gelişimciyim biliyorum çıkarmak istiyorum ama günde max 3-4 saat çıplak tutabiliyorum emerken çıkarıyorum ama sonu çığlıklı ağıt ve yüz kanamasıyla bitiyor 😂
merkursavascisi_06 Denizanasi92 ben de ondan kullanıyorum ama tırnakların köşelerini tam aldıramıyorum ertesi gün oralar hemen sivriliyo oralardan çiziyo yine yüzünğ:/ siz rahat kullanabiliyo musunuz
Denizanasi92 merkursavascisi_06 ben onun sayesinde çıkarabilmiştim eldiveni. İlk tırnak kesmede etini kanatıp korktum bir daha kesemedim törpü alana kadar 2 ay eldivenliydi bizim de. Ertesi günü uzaması normal ben şimdi 2 günde bir kesiyorum yine de çiziyor yüzünü 8 aylık
Melagle CizerBirAnne Günde 3-4 saat ancak çıkarıyorum sonunda kanatıyor yüzünü ağlıyor kıyamayıp takıyorum çok arada kaldım 😂
Neziha122 Melagle benim de kızım 2 aylık 3 gün eldiveni çıkarınca gözünü bile çizmiş kan topladı bende takıyorum çok sinirli bebek benim kisi hemen çiziyor saçını çekiyor
Melagle Neziha122 evet benimki de öyle çok sinirli tırnağı kesiyorum törpülüyorum yine beceriyor çizmeyi anlamadım. Korkum gözünün içini çizmesi gözünü de çiziyorlarmış
Wanderlust Melagle tirnaklarini guzel dipten keserseniz kanatmaz. Ilk basta meraktan yuzune goturmesi normal bir iki gun direnin takmayin yuzune goturmeyi birakicaktir cok uzun kapali kalmis bir an once cikarmaya bakin
charlotte Melagle yesil bi torpu var gormussunuzdur. Dun 159 a dusmustu hatta ondan alin. Acitmiyor ben onu kullaniyorum
baykuskiz_ Melagle oyle diye diye esim 4 ay cocuklara zorla eldiven taktirdi 😂 dedim bak bunun sonu yok gozlerini kapat gorme cocuk boyle boyle alisacak dedim. Cok sukur ikna oldu. Basta evet ciziyor ama alisacak annesi. Sizde cikarin bence artik 🙏🏼
Melagle baykuskiz_ evet birde etraf baskısı.. sabah çiziyor akşama düzeliyor hücre yenilemesi çok hızlı diyorum ama çizince ağlayınca bende kıyamıyorum iki arada bir eldivende kaldım 😂😂
-_-hUysUzvetatlikadin Melagle ailen dediği için kullanmıştık aman yüzünü çizmesin üşümesin diye sonra çıkarttık bir tırmaladı iki tırmaladı artık kendi canını acıttığının farkına mı vardı ne zamanla sorun ortadan kalktı. Şuan 17 aylık hala aynı taktiği uyguluyorum kendisi keşfediyor doğruyu yanlışı
baykuskiz_ Melagle yok yok siz beni dinleyin bakin esimden biliyorum onun sonu gelmiyor bir kere gozunuzu karartin bu saatten sonra eldivene ihtiyacı yok onun. Siz vicdanen takiyorsunuz ama o sekilde ogrenecek o da. O yuzden bence bugunden itibaren cikarin gitsin 😁