Hullusss Herkese merhaba. Kızım doğduğundan beri göz pınarı tıkalı. 4 defa göz doktoruna götürdük. Masaj ile açılacağını söylediler. Ne yaptıysak geçmedi. Yada biz yapamadık. Burdan bütün annelere sesleniyorum. Masajı asla ihmal etmeyin. Bırakın ağlasın. Bize doktor ağlamazsa yapamamışsınız demişti. Kızım 14 aylık. Yarın ameliyata giriyor. Uyutacaklar. Ali emir bebekten sonra herşeyden korkar oldum. Her ne kadar basit bir ameliyatta olsa. Stresliyim. Kızım için dua edermisiniz. Hepinizden allah razı olsun. Allah bütün kuzularımızı korusun.
Nd12345 Hullusss rabbim sag salim bir an once iyilesmeyi nasip etsin saglikla ciksin ameliyattan🙏 beterlerinden korusun rabbim butun evlatlarimizi
Hohomoromu Hullusss çok geçmiş olsun canım inşallah hayurlısıyla girip çıkacak iyileşecek en kısa zamanda benimde bebeğim ameliyat oldu hemde 10 günlükken Tıp , sağlık , hastaneler şuan çok üst düzeyde Allah dermansız hastalık vermesin içini ferah tut 🙏
Deletedmom0043 Hullusss rabbim evladına sağlık ihsan eylesin Hz Muhammed sav hatırına sağ salim kucağına alıp yaşamına devam etmeyi nasip etsin inşallah canım 🤲 sende benim Evladım Elifim için dua edermisin beyin ventrikülünde genişleme var dua edin lütfen bir mucize olsun ve çocuğumun tahlilleri tertemiz çıksın 🤲
Bisaniye Deletedmom0043 Rabbim sizin bebeğinize de şifa versin 🙏🏻 evlatla sınanmak çok zor hiç canları acımasın yavruların
Hullusss Deletedmom0043 allah raZı olsun. İnşallah kızınızında tahlilleri temiz çıkar. Allah şifa versin. İçinizi ferah tutun
Bisaniye Hullusss Rabbim kolaylık versin , şifa versin. Kötü düşünmeyin inşallah her şey güzel geçecektir 🙏🏻
Aybuke_ Hullusss amin rabbim sag saglm tekrr kızınıza kavusmayı nasip etsn inşallah yarn buraya ameliyat bitti hersey yolunda yazmanız dileğiyle 💞