aktifmaya minikoglummmmm Şu zayıf konusunuda dert etme sağlıklı olsun zayıf olsun sen emzir mamaya güvenme çok emzir sütün gelir daha çok küçük bebeğin
minikoglummmmm aktifmaya ben dert etmiyorum sağlıklı olsun ama dışardan gelen sürekli çok zayıf zayıfmis dediğinde darmadağın oluyorum zor toparljyirum kendimi
minikoglummmmm aktifmaya ayy bana çok iyi geldin ya piskolojim bozulmuş du aynı lohusalık böyle bişey demekii
aktifmaya minikoglummmmm Sen şu dışarıyı dert etme şimdi zayıf diye söylenirler, sonra da kilo alınca çok kilolu derler hiçççç kafana takma valla millet susar mı hiç eğer ki doktor sıkıntı etmiyorsa kimseyi tınlama he de geç😅
aktifmaya minikoglummmmm Emer annesi sütün varsa emer inşallah daha küçük ten teması çok yap göğsünü aç yasla bebeğini huzurlu huzurlu uyur orda senin koklaya koklaya uyur
aktifmaya minikoglummmmm Onlar akraba değil akrep 😂 destek olacakları zaman köstek olmayı çok severler salla gitsin
Dilruba_1 aktifmaya 5 ay boyunca kusan bir bebeğin kilo alımı nasıl oluyor merak ettim ? Kiloya etkisi oluyor mu yoksa almaya devam mı ediyor gerçi komple kusmuyorsa sorun yoktur fazlasını peynir kesiği gibi atıyorsa az çıkarıyordur
aktifmaya Dilruba_1 Kilosu gayet iyi maşallah şuan 7 ay 14 günlük 8 kilo 500 gr 5 ay boyunca kustu şükür sorun olmadı
Dilruba_1 minikoglummmmm kaç kilo ki? Daha 25 günlük toparlar doğum kilosu kaçtı 60 ml yeterli olur şu anlık 1-2 hafta sonra 90 a geçersin mamayı mı sevmedi acaba
endoplazmikretikulumiste minikoglummmmm reflüsü olabilir yenidoğan reflüsü meşhurdur. Fazla beslendiğinden olabilir . Mamanın içindeki birşeye alerjisi olabilir alerjik bebek mamaları var kimi inek sütü kimi keçi süt bazlı tepki verıyor olabilir