Badeninannesi1 Selamlar güzel anneler Biz travel sistem arabamızda hiç rahat edemedik o kadar ağır ki bebeğimle tek başımıza dışarı çıkamıyorum o nedenle satıp xiaomi mitu alacağız Kullanan annelerimiz memnun mu eksi yönleri var mı yorumlarınızı beklerim❤️🙏🏼
Evaninannesi Badeninannesi1 bendede travel bi araba vardı aynı sizin gibi hiç rahat edemiyorduk çok ağır ve büyüktü kabin boy almaya karar verdim. Sürekli Pier cardin Kraft Q77 cybex GB xiomi mitu modelleri hepsi de kullanışlı ve iyi ben cybex almak istiyordum fiyatı biraz yüksek tabi . Bigün baktım amcamız Kraft modelini almış onu kullanıyoruz yaklaşık 4 aydır ve çok memnunum sürüşü çok rahat yumuşak tek tuşla kapanıp açılması kolay arabada yer kaplamıyor.tam yatabiliyor . Ayak kısmı kışın kapanabiliyor. İsterseniz bi bakın ben tavsiye ederim fiyatı da bütçenize uyuyorsa alın derim zaten sağlamlığı tartışılmaz
Badeninannesi1 Sevda26 1 yaş 10 günlük inanın o arabayı taşıma fikri artık canıma tak ettirdi çok severek aldım ama yok kullanamıyorum