metehan2 Bebeğimi babannesine bıraktım 5 saattir dışardayım iş sebebiyle göğüslerim çok doldu elimle sağsam diyorum ama nereye🤦🏻♀️ Su şişesine falan sağılmaz dimi😬🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Arenn metehan2 benimki 4 aylık emmedi sağıp veriyorum o sancı nedir çok iyi bilirim 😕 ewden çıkamıyorum resmen o derece sıkıntı
metehan2 Arenn mochi var onu alacagim bi bakin internetten isterseniz. Takiyorsunuz kendi kendine vakum gucuyle cekiyor siz sagmadan ve elektrige ihtiyac duymadan
Arenn metehan2 teşekkür ederim onu inceledim ama bana yeterli gelmez elektrikli pompalar bile rahatlatmadı hastane tipi makina kiralıyorum 4 aydır acil durumlar için powerbank ile mamajoo makinamı kullanıyorum ama tam boşaltmıyor sütü sancım geçmiyor 😊
Burcu1101 Arenn ben mochi kullanıyorum. Emin olun hastane tipinden bile daha iyi. Bir gögsümü makina ile diğerini mochi ile sağıyorum. Mochi her zaman 2 katı çıkarıyor. 100 tlye almıştm ben. Fiyat uygun bence deneyin😇
Burcu1101 Arenn Valla mucize gibi. Gögsü acıtmıor ayrıca bir zaman kaybı yok. Birini emerken diğerine takıyorum 10 dkda 50 cc çıkıor. 1 aylık bebeğim buarada🥰😇 Eğer imkan varsa alınmalı. Ben elektrkliyi hiç kullanmıyorum