MrvMstf teşekkür ederim açıklamanız için bilmediğimi varsayarak söylediniz sanırım ama gayet iyi araştırdıktan sonra fikrim bu şekilde. Cinsel haz bölgeleri ve dudaktan öpmeye kesinlikle karşıyım fakat bu tarz masum kelimelerin altına korkunç anlamlar yüklemek bana ciddi sıkıntılı geliyor. Bir çok uzman sizin gibi düşünürken bir çoğu da yeni teorilere gülüyor. Fizyolojik gerçekliğin bile doktorlar arası fikir ayrılığı olan konular varken böyle spesifik yeni atılmış teorilere herkes katılmıyor. Bu bir teori. O zaman baba kızına anne ogluna sarılmasın, kucagına almasın. Aynı şefkati yine hissedebilir. Aa bu bana babam gibi sarılıyor güveniyorum diyebilir. Biraz daha kızıma gerçekleri öğretiyorum sana birisi bunları diyemez derse bana söyle olur mu, seni ben ve baban öpebiliriz ama tanımadığın insanlar öpemez, sana kimse izin almadan dokunamaz gibi. Kızların babaya aşık olarak büyüdüğü, genellikle ilk aşkı olarak gördüğünü de varsayarsak aşkım kelimesine böyle anlamlar yüklemek bana komik geliyor. Biz neyi nasıl öğretirsek ne anlam yüklersek onu öğrenecekler. Birbirmize bebeğim de demeyelim kadınlar arası, sevgililer arasında popüler bir sevgi sözcüğü aynı tepkiyi yetişkinlere de gösterelim pedofili artıyor bu hitap bebeğe söylenir diye.. yapmayın:)