Kızlar lütfen bilgisi olanlar yardım etsin😔 7 ekimde planlı sezaryanım vardı. 3ekimde akşam karnım çok sertleştigi için hastaneye gittik(memorial) ebe doktoruma bilgi verebilmesi için muayne edeceğini söyledi ben sezeryan olacağımı tekrarladım alttan muayne edeceği söylemişti. Neyse sonra muayne için hazırlandım alttan muayne esnasında sancı geldi gerçekten sancının neye benzediğini merak ediyordum o an anladım. Alttan muayne edilmem ne kadar doğruydu nst ye bağlanmadım. Doğumu tetiklemiş olmadımı alttan muayne çünkü sancım falan yoktu. Muayene sonrası dört cm açılmam olduğunu söyle ebe. Ekip yarım saatte toplandı sezeryana alındım. Sezeryandada aç gitmek gerekiyormuş ben plansız olduğu için bi saat öncesinde yemek yemiştim ve toktum. Ameliyat ekibi hazırlanırken tok olmama çok şaşırıp korktular kusarım ciğerime kaçar diye. Zaten sana genel anestezi yapamayız onda kusma ihtimalin daha yüksek dedi anestezi uzmanı. Sonrasında belden ignem yapıldı ve ben bebeği çıkarmak için bastırırkenki ağrıları falan baya hissettim ağlayarak geçti o anım. Tok oldğum için anestezi azmı verdiler acaba? Gerçekten hissettim içimin ağrısını hocam çok ağrıyo diye bağırdım sürekli ekip iki üç kere beni sakinleştirmek için durdu hemşirenin elini tutup sıktım ağrıdan sürekli yazık hiç bişeyde demedi. Doktorum piskolojik olduğunu söylüyor ağrıyı hissetmen imkansız diyor ama ben gerçekten çok hissettim.🤦🏼♀️Kusup ciğerime kaçar diye korktukları için anesteziyi az öerdiklerini düşünüyorum. Sağlıkcı arkadaşlar bilgisi olanlarda yazabilirmi lütfen. Uzun oldu kusura bakmayın