Mommqueen Annefasulyesi dyson v10 kullanıyorum çok memnunum airfryer da kullanıyorum çok memnunum ama benimki yurtdışı markası philipsle aynı fabrıka cıkışlı sadece marka farklı onuda şiddetle önerirm
Annefasulyesi Mommqueen çok teşekkür ederim. Dyson konusunda çok tereddütte kaldım onu da inceleyeyim. Airfryer markası ne sizin ona da bakayım
Cnar16 Annefasulyesi ürün Philips yeni çıkan yanmaz garantili olan optimal temp ve çok memnunum unutsam bile kendini kapatıyor
Annefasulyesi Cnar16 benim de Philips ama çok memnun kalamadım ben. Onu da inceleyeyim çok teşekkür ederim.
Annefasulyesi NuruKelam çok teşekkür ederim xiaomi de düşündüm ama tefal döküm olduğu için ona daha sıcağım. Dyson zaman geçtikçe yenilemek gerekir mi diye tereddütte kaldık
NuruKelam Annefasulyesi Nasıl isterseniz. Dyson için gerek yok ama v8 de gayet güzeldir iphone gibi yeni modelde diğerleri çöp olmuyor 😂 Sadece üst modeller özellik olarak daha farklılar. Mesela v12 de lazer başlık var v8 de yok gibi özellikler.
Annefasulyesi NuruKelam ahaha evet ya ıphone odaklı düşününce 2 3 senede bir bizi yorar mı dedik ama demek ki gerekmiyor çok teşekkür ederim ☺️
Elaogemnes Annefasulyesi a Yani dyson v8 yeterince yeterli😇 Mükemmel süpürüyor kolay emiş gücü güzel 45 dk çalışma aüresi diyor ama daha uzun çalışıyor ve tüm evi temizlemede yeterli geliyor zaten 10 dk da süpür bırak hemen bitiyor
161525 Annefasulyesi bu gün dayanamayıp temalı airfry aldım 5500 e mağazadan supurgen varsa Robot süpürge alabilirsin şimdi ben Robot süpürge istiyorum bakalım
Annefasulyesi 161525 denediniz mi bende çok beğendim tefalı pişman olmak istemiyorum ☺️ Süpürgem var ama robot süpürgem de vardı sanki temizlik yapılmıyormuş gibi hissettiğim için sattım onu ☺️
161525 Annefasulyesi ay tefal değil pardon philips aldım 5500 e teşir ürün vardı yeni ürün yollicaklar adresime merakla bekliyorum
Denniscab Annefasulyesi dyson v8’imde v12’de var ben de. V8 bence çok en güzeli ama benim evim büyük tam yetmiyordu ama bence en güzeli o 12’nin tek güzel yanı basıyorsub çalışıyor 8’de elinle hep basmak zorundasın.
Annefasulyesi Denniscab aslında tetik olayına çok takılmadım ama hani yeterli gelir mi üst modeller mi ona emin olamamıştım çok teşekkür ederim
Denniscab Annefasulyesi v8’i ben kardeşime verdim şimdi de evi 90 m çok rahat yetiyor şarjı filan eviniz 110-120 metreyse zor oluyor ama benim favorim v8
Elaogemnes Annefasulyesi benimki 180 m2 çokta yetiyor yani,ayrıntılı temizlik için zor olabilir süresi ama normal günlük süpürme,koltuk süpürme ve toz alma işini hallediyor
birprensannesi0208 Annefasulyesi Tefal EY505D Easy Fry & Grill Precision Model Airfry kullanıyorum 2-3 ay olacak gayet memnunum ben aldığımda 3-4 milyar arasıydı şuan uçmuş fiyatlarııı 🤦🏻♀️
Annefasulyesi birprensannesi0208 ciddi anlamda yükseldi fiyatları ama önemli olan memnun kalmak işte. Bebeğim için bizim için sağlıklı ve memnun kalacağım bir ürün arayışındayım. Çok teşekkür ederim ☺️