Kgs2110 Mommygirl biz 18 aylık olduk artık. Başlarda 2 yada 3 kez mukuslu, kanlı kaka yapmıştı. 6.ayda ek gıda ile birlikte alerjimiz anlaşıldı. 18 aydır uykusuzluk , ağlama krizleri , uykuya dalamama , huzursuzluk , mutsuzluk devam ediyor maalesef.
Mommygirl Kgs2110 :( çok geçmiş olsun benim henüz 2.5 aylık bebeğim o yüzden ben diyet yapıyorum. Gerçekten zor ne yiyeceğimizi bilemiyoruz. Evet alerjen bir şey yediğimde akşamları çok ağlıyor huzursuz oluyor bizim de
Egeninannesiii22 meg2022 kusması bi gün sürdü alerjiye bağlı olduğu için, kilosu önde Bile ayına göre çok şükür
Mommygirl Kgs2110 inşallah bebeklerimiz ömür boyu alerji çekmezler. Ama son zamanlarda çok oluyormuş bebeklerde bu durum
Kgs2110 Mommygirl amiiin. Evet pek sık duyar olduk. Allah bütün şifa bekleyen yavrulara Safi ismiyle şifa versin inşallah.
Yelizdemir meg2022 bizim ilk doğduğundan bu yana mukus var kaka da kan da bi iki defa nokta gbi cok az vardı o kadar ki inceliyorum 2 gündür de ağızın etrafında kızarıklık oldu isilik gibi kakası da gürültülü bağırsaklarından seste geliyor bizimde alerji mi bilmiyorum kafayı yedim düşünmekten
meg2022 Yelizdemir muhtemelen alerji bizde de aynı belirtiler vardı diyete başlattı doktorumuz hemen sizde ihmal etmeyin doktora gidin bence
Mammaa Benm bebegim 5 ayına girecek 3 aydır mukuslu kaka birkere kakada kan ve vucudunda döküntü var poposunda ve vajinasındada tekrarlayan islik tarzında bileyler var 3 haftadır süt diyetındeyım kakası düzelmedi ama döküntüleri daha iyi durumda ben et ve yumurtada ekledim dıyetime bakalım ni gelişme gösterecekmı Ayrıyeten ank güvendiğiniz bi alerji dr varmı özel okur devlet olur
meg2022 Yelizdemir Diyete başladıktan 3 hafta sonra etkiler azalmaya başladı 40-45 gün sonra tamamen bitti diyebilirim