Sedaliz Emerken uyuyo yatağa alıyorum pat uyaniyo beş dakkaya, kucakta uyutuyorum yatağa alıyorum pat uyaniyo , ayakta salliyorum uyumuyo,çok yoruldum ya fiziksel olarak uykusuz kalmaktan düşüp bayilicam bigün
Birdunyabircennetannesi Sedaliz Ben bayilmadiysam bayilmazsin bacım korkma 17 aydır uyutamiyorum doğru düzgün göz altlarim torbacı gibi 🤷 Valla uyumayan bebek çok çok zor
duruguzel Sedaliz destekli uykuyu kesmeniz lazım. Uyku eğitiminden geçiyo çözümü. Üzgünüm ama gerçekten alıştığı için yapıyo
Eylem_ramiz Bende geceleri aynı şeyi yaşıyorum asla memeden ayrılmak istemiyor sürekli ağzında olsun istiyor ama durum böyle olunca ben uyuyamıyorum ve gün içinde yorgun uykusuz ve stresli oluyorum kendime gelemiyorum
Sedaliz Eylem_ramiz evet hadi o emerken uyuyo ama ben hiç uyuyamiyorumki, Allah’ım nasıl düzelecek bu durum ya,eşim nöbette ,gece nasıl geçecek bilmiyorum
Egemeninannesi21 Birdunyabircennetannesi 15 aylık oğlum aynı 15 aydır 1 saat uyuduğunu bilmem düzelmiyor son çare kehribar kolye Alicam bende bı denicem
Birdunyabircennetannesi Sedaliz Delirmiyorsun huni takıyorsun evde sadece 😅 Ama timarhanelik olmama ramak kaldı 😅
Semaen Sedaliz ayy ben bayılıyorum emerken uyumasına rastgele cıksa agzından aglayarak istemesine 😀 yatarak emziriyorum bende onunla şekerleme yapıyorum böyle denedinizmi hic
Lina11 Sedaliz bizde 2 aylığız bizde de durum öyle bir bakmışım uyuyor bir de bakmışım gözünü kırpmıyor
Eylem_ramiz Baakpnr- desteksiz uykuya nasıl alıştırabiliriz suan ihtiyacım olan tek bilgi bu benim oğlum sallanarak uyumaz 7 aylıkken kendi başına kafasını koyup uykuya dalardı 1 yaşını doldurduktan sonra memeye düşkünlük başladı ve artık meme emerek uyumaya başladı biraz daha zaman geçince şimdi 15. Ayına girecek şimdide memeyi asla bırakmak istemiyor
Baakpnr- Eylem_ramiz ben ayakta sallamayı bıraktırdım kızıma ama memede uyuyan bebek nasl bıraktılır hiç bilmiyorum ki 😔 acaba meme istedıgınde pıs pıs yapıp yanına uzansanız olmaz mı ? Alısır belki 2-3 güne