Asellina2018 Merhaba banimlar su karbonat ile halilelik testi yapipta dogru cikan varmi nasil yapiyosunuz o testi
Damlanur Asellina2018 alacagınız 5 tl lik bi gebelik testi ne diye alengirli işlerle uğraşıyosunuz ki?
Asellina2018 Damlanur hamile degilim yapmiyorumda burda bi postta gordum ve merak ettim postun altina bi cok. Kisi yapmisti yazmisti bende merak ettim ve yazdim
Asellina2018 Damlanur hamile degilim yapmiyorumda burda bi postta gordum ve merak ettim postun altina bi cok. Kisi yapmisti yazmisti bende merak ettim ve
Asellina2018 Deletedmom280 burda bi cok kez bole bi post gordum ilk benim postumu gordunuz bende merak ettim gordugum posttan dolayi
Mucizebebek Asellina2018 😂😁arkadaşmn eşi de kendisi de denemiş eşinin idrarı daha da köpürmüş😂😁erkeğin hamile kalma şansı🤪🤪🤪
Mom107 Asellina2018 İnanmayın güvenilirliği olmayan şeylere birde yiyecek içeceğe işemeyin yaww günah testler oldukça makul fiyatlarda
Mom107 Asellina2018 İnanmayın güvenilirliği olmayan şeylere birde yiyecek içeceğe işemeyin yaww günah testler oldukça makul fiyatlarda
Asellina2018 Deletedmom115 walla canm bende burda okumistum merakimdan sordum bude bir kisi yapmis dogru felan dedi yapicagimdan degil hamilede degilim zaten 😂