baltopagasii Kızlar uygun fiyata organizasyon tutan varmı ben kendim yapmayı düşünüyorum açıkçası ama menuydu balondu derken yetisirmi şimdiden düşünmye başladım. Fiyat alayım dedim 2200 den ağız açıyorlar ankarada uyguna tutan varmı acaba
baltopagasii Znurr pasta dahilmiydi hediyelik nasıldı fotoğrafi paylaşrmisiniz rica etsem nasıl yaptılar
Znurr baltopagasii pasta dahil değildi, ben ayrı olarak konsepte göre onuda yaptırmak istedim ama tavsiye etmemişti, bilen oluyor olmuyor şeker hamurunu yiyenler oluyor mideleri rahatsız oluyor siz bence kendiniz uygun yollu bi pasta alın demişti org. Maket pasta oluyor zaten
Znurr baltopagasii konseptte bu şekildeydi, fotoğraf çekimi olduğu için biz biraz dağıttık😂😂 ama genel olarak her şey gayet güzel gözüküyordu
1mehmethaninannesi İstanbul Anadolu yakasında bilen varsa bana da söylesin lütfen. 2 ay kaldı doğum gününe 1 yaş erkek bebek için
baltopagasii Znurr çok güzel olmuş bayıldım bunun aynısını fiyat aldım biraz önce yani arka fon felan 3500 dediler saka gibi.
Znurr baltopagasii ben de çok araştırdım gerçekten çok uçuk rakamlar var, ama burası tüm araştırmalarım da en uygun yerlerden biriydi. Daha uygun olanlarda göz doldurmuyordu, zürafa, zebra gibi hayvanlarda var, fotoda gözükmüyor.
baltopagasii bulut22_ AA bnde Mamak’ta oturyorum siz kaça yaptırdınız maket pasta felan varmiydi fotoğraf paylaşır mısınız 🌺
bulut22_ baltopagasii 2000 demişlerdi ama indirim yapıldı foto nasıl eklenir bilmiyorum sayfasında paylasmıstı
Yesim-1 baltopagasii mamakta favorim reklam organisazyon diye bir yer foto yarın atarım doğum gününden sonra