Kızlar 22 günlük anneyim 2.çcouğum 1.5 yaşında da oğlum var sezeryan ile doğum yaptım ve oğlumu hep emzirdim hala da günde 1 kere gelip 2 3 emip gidiyor kızımıda mama meme şeklinde emziriyorum lohusalık tan mı bilmiyorum ama artık isyan etme noktasına geldim asla kakasını yapamıyor yani morarıyor kızarıyor günde max 3 kere yapıyor herkes aaa çok az diyor komşumuz geldi sabah ay Allah yardımcın olsun ay çok zor ay şöyle ay böyle diye diye bi kaldı oğlumda o arada kraker vardı elinde poşeti parçalayıp döktü yapma yapma diye çok bağırdım gözlerim doldu ona öyle bağırdığı için hemde misafirin yanında gerçekten çok doldum artık uykusuzum yorgunum sabah kahvaltımı aksam 5 de ysptım makarna yiybildim birtek bunlar o kadar zoruma gidiyor ki yetememek üstüne birde hiç derdim yok gibi bugün doktoru evet kolik bi bebek dedi kızıma 20 gündür denemediğin şey kalmadı kimyon çağı yağlar damlalar yok fayda etmiyor bi yandan da oğluma o kadar üzülüyorum ki ona bağırdığım için onunla yeteri kadar ilgilenemediğğm için kendimi öldürmeyi bile düşündüm sonra tabi çocuklarım napsr bensiz diye düşünmekten yapamadım çok büyük Bi çıkmazdayım uzun oldu kusura bakmayın ama buraya yazmazsam bunları anlatıp da rahatlayacağım kimsem yok