Zeynep_Akan goktug_oguz2022 humana mama çok iyi aslında ben eczanede çalışıyorum sindirim için falan çok iyi ama bebeğininde mamayı sevmesi lazım
Ddddddd01 goktug_oguz2022 ben oğluma kullanmıştım doktorumuzun tavsiyesiyle memnun kalmıştık. Bi çok marka denedik ama memnun kalmamıştık oğlum bunu sevmişti.
goktug_oguz2022 Zeynep_Akan hmm aptamil kullaniyoruz normalde çözülmesi pek iyi degil birde gaz problemimiz oluyor degistirmek istedik
Zeynep_Akan goktug_oguz2022 çözülmesi için kaşıkla karıştırabilirsin aslında baloncuk olmamasına dikkat edersen çok bı problem yaratmaz normalde ama sindirim problemlerinde Bebelac Gold da güzel onuda deneyebilirsin
goktug_oguz2022 Zeynep_Akan aslinda gaz yapmamasi icin karistiriyorum ustelik once baya sicak subile çözmeye calisiyorum ama yine de kaliyor
Zeynep_Akan goktug_oguz2022 şey dene dairesel hareketlerle karıştırmayı dene biberonu dairesel çevire çevire yap ben mama verdiğim zaman öyle yapıyodum ya da kaşıkla baloncuk olmuyordu hiç
goktug_oguz2022 Ddddddd01 bebegim seviyor 3 aydir bunu kullaniyoruz zaten arada kabizlik problemi yapsa da degistirmedik ama bu ara kafama takiliyor
Ddddddd01 goktug_oguz2022 bitkisel içerikli bi mama demişti doktorumuz. ister istemez gaz problemi oluyor bebeklerde zaten kullandigim zaman oğlumda da olmuştu gaz damlasi kullanmıştık.
goktug_oguz2022 Ddddddd01 cok sukur gaz damlasi kullanmadik her mama verdigimde gazini cikarmadan uyutmamaya ozen gösterdim
goktug_oguz2022 goktug_oguz2022 biberon markaniz nedir ben philips aventin cam biberonunu kullaniyorum
goktug_oguz2022 stillwasser anladim humana kullananlar bilgilendirse ona gore alirdik siz baska mama kullandiniz mi