Nidasahin Kızlar 6 ay önce doğum yaptım göbeğim çok kaldı kullandığınız korse , diyet , zayıflamaya yardımcı ürün falan oldu mu?
Nrc-2 Nidasahin 45 kilo ile hamile kaldım 55 kilo ile doğuma girdim suan 47 kiloyum ama sezaryn göbeğim o kadar kaldı ki sanki 5 aylık hamile gibiyim 😔 ben de ne yapsam göbeğim gitmedi 1,5 sene oldu
efesraa Nidasahin malesef bende de aynı durum söz konusu 7 ay oldu doğum yapalı 3 aylık hamıle gbiyim çözümlere bende açığım 🥲
Selin1234 Nidasahin ben onun için soda ve yoğurt kuru yapıyorum toparlandı benim 3.dogumum yanliz diğerlerinde hiç kalmamıştı şimdi biraz var onuda soda kuru ile kurtulucam inşallah tekrardan
Durunun_annesii0 Nrc-2 bende aynı 45 kilo ile hamile kaldım 55 kilo ile doğum yaptım ve sadece göbeğim vardı o da ufaktı zaten onda da kızım çıkınca doğunca artık kayboldu eski haline döndü şuan 26 günlüğüz 😁
35lavanta Göbiş sporsuz gitmez ben korseyle destekledim havalar serinledi artık spora başlıcam yoksa yok yani istediğin kadar korse tak desteksiz imkansız. Kilolarımıda verdim iş spora kaldı 😂😂
Kars6761 Ben de 3 ay önce sezaryan doğum yaptım malesef kocaman göbeğim var ve kilomda var bu ay diyetisyene gidecem
Kars6761 Rasping buz lazer yağ parçalayıcı çok duyar oldum acaba bunları yaptırıp memnun kalan var mı yaptıranlar kaç ayda kilolar gitti
Nidasahin Kars6761 memnun olan çok raspingden ama şuan çalışmadığım için ona bütçe ayırmak istemiyorum
Nidasahin Kars6761 Dilan polat varsa eğer orada hem dahanuygun bence hemde anne paketleri var daha uygun ve sıkılaşma falan da var icinde
Selin1234 NoOne 3 kasik yoğurt yarim limonsuyu biraz pul biber ve bir şişe maden suyu günde iki sefer içiyorsun bir hafta boyunca sonra ara veriyorsun ben bu şekilde ilk iki göbeğimi ve basenlerimi eritti şimdi tekrardan başladım
azra22 Doğum sonrası hemen Korse taktiniz mi? o baya toparliyor, ayrıca vucutta ödem vardır belki, sezaryanda oluyor gobek bolgesinde ödem, onun icin takviye aliyorum ben, fazla sivi vucuttan ciksin diye, ayrıca spor ve diyette sart tabi
Nidasahin azra22 maalesef benim sezeryan kesiği iki üç kere ufak yerlerden patladı korkudan takamadim