Emine_2222 Kızlar bebeğimde süt alerjisi var şuan iki aylık 1 aylıkken kilosu 4200 gramdı bugün kontrole gittim 4400 olmuş 1 ayda sadece 200 gram almış üzüntüden ne yapacağımı bilrmedim benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba
gcagan Emine_2222 ciddi derece de az almis mama takviyesine baslasaniz cunku bnn kizima oyle yapmistm sütüm yetersz geliyordu ona
Emine_2222 SevgiSelim14 sütüm yeterli var yani ama kilo almamış süt ve süt ürünlerne alerjisi var ondanmı oldu yoksa başka bişeymi bilmiyorum
Mom098 Emine_2222 hayır çünkü zaten son zamanlarda sütümde sıkıntı vardı eğer mamayı kesersem hem doymaz hem de kilo almaz maalesef.
SevgiSelim14 Emine_2222 bizimde bi ara kilo alımımız cok cok azalmisti ben beslenmeme hic özen göstermiyordum ondan kaynaklıymış. Sonra et tavuk yumurta kasar tarzi beslendim 1 ayda 700 gr almıştı. Sizin beslenmeniz de güzelmiş bilemedim simdi
Yldzzber Minnakordek tabiki doktorunuza ve hemsirenize danışarak hareket edin aynı durumları yaşa Emine_2222 tabiki sütüm hala az yani saginca 25 ml cikiyodu 1 buçuk aylık çocuk onla nasıl doyar günde 7 kere 90 CC mama veriyorum önce emziriyorum sonra mama veriyorum
Emnedmr Emine_2222 sütünü yaglandiriyor kuru yemis tahinli helva ye miktari fazla olabilir ama yaramamistir ceviz guzel yaglandiriyor kuru yemis ve meyve avakado falan tüket sutun yaglansin
fatmaa37demir Emine_2222 doktor bir şey dedi mi acaba alerji ile kilo alamamanin alakası ne çok merak ediyorum
Emine_2222 fatmaa37demir ben yırtdılında yaşıyorum ve burdaki doktorlar gerçekten hiçbişey bilmiyolar ne yapacağımı şaşırdım
OglumAlp fatmaa37demir anne alerjisi olan besinleri yendiğinde süt yeterli besleyiciliği sağlamıyormuş ne yazıkki Çok sıkı diyet gerektiriyor ve diyeti ne kadar ihmal ederseniz bebeğinizin iyileşme süresi uzar denildi . Herşeyi kestim çikolata market bisküvileri pastane ürünleri için de sütü bırakın süt tozu süt proteini olan herşeyi kestim şu an normale anca döndük iki ay sürdü düzen oturtmam 😵💫