Mgf Dilruba_1 bebeğimiz birz küçük doğdu gelişmesi için baya dikkat ediyoruz oda pimpirikli biraz oyüzden 😀
Kars6761 74 le hamile kaldım 100 kiloyla doğuma girdim şeker çıktı bende smdi 85 kilom bebeğim 2 gün sonra 3 aylık olacak , 19 kilo vermem lazım benim de diyetisyene gidecem tansiyon şeker vb var
Htcel Kars6761 maşallah Allah vbağışlasın. Bende ek gıdaya geçtikten sonra düşüniyorım diyetisyene gitmeyi.
ppzeynep Htcel Şeker içeren bütün besinleri azaltıyoruz. Hatta mümkünse hiç yemiyoruz. Rafine şeker, doğal şeker hepsi. Sağlıklı ve hızlı zayıflama sağlıyor. Süt kalitesi de etkilenmiyor.
Ozlem2904 Htcel bende 78.5la doğuma girdim ilk 3ayda 63e düştüm günde 3L su tükettim su hem süt yapıyor hem kg verdiriyor. 10aylik oldu oğlum 63de sabitlendim. Bu ara çok tatli yiyorum ama suyuda azalttım havalar soguyunca ama Kasım sonuna kadar hedef koydum kendime 60kge duscem hergun 3L su + bu ay için sadece 4 kere tatli yani haftada 1. Esin tatlıyı çok alıyorda 3 4 akşam yediğimiz oluyor ama alsada yemicem bu ay 🙌
Htcel Ozlem2904 maşallah çok güzel vermişsiniz yazın bende çok içiyordum ama yiyordum da.. Günde kaç öğün yiyorsunuz mesela neler yapıyorsunuz yemek olarak. Sütünüz yinede oluo değil mi
Sevgi_su Ozlem2904 105 kilo hamile kaldım 125 kiloyla doğma girdim sezeryan oldum haliyle nekadar kilo verirsem vereyim karın kalıyor bebeğimin kırkı çıkmadan 20 kiloyu verdim . 105 kiloyum şuan 90 düşmeyi planlıyorum ☺️ kızım 3aylik şuan sütüm yetiyor bunları yapmama rağmen 🙄 ekmek kahvaltıda tükettim onun dışında su içtim 3lt yakın rezene ve anason içiyorum sütüm artsın diede 🥰
Ozlem2904 Htcel valla b duzenim yok benim oğlan durmuyo çünkü. Genelde sabah 1 haşlanmış yumurta 4 5 ceviz atarım sonrası su. Oglen ymek yiyorum desem yalan olur akşam yemeği hazırlığına girerken elimin altında ne varsa onu atıyorum ağzıma yada oğlumun bitirmediği şeyleri yiyorum. Akşamları çok yiyorum ama çok acıktığım için. Corba 2 3 kepçe pilav 7 8 kaşık yogurt 3 4 kaşık işte pilavın falan yanına ne yaparsam o yine 7 8 kaşık. Sütüm de çok şükür var goguslerim hep dolu. Azaldı gb hissedersem mummylac süt damlasi var ondan içiyorum bazen çok yumuşak oluyur goguslerim içime sinmiyor o zaman damla içiyorum.
mysa2 Htcel boğazındna kısma az öz ye sık sık atıştır aç kalma emziryorsun çünkü birde su sütü çoğaltır evde yürüyüş videoları felan aç yarım saatlık fırsat bulursan hafta 2 3 kez bile olsa onu yap . Akşamları yemek saatini erkene çek plav makrna felan bunları 1 tabak değil de örnek 3 5 kaşık olarak al ye hepten kesme emzirdiğini için kolaylıkla verirsin . Ben sezaryan doğum da verdim normal doğum bile değildi sen kendine inan akıp gider hepsi 😀
Kars6761 Htcel amin teşekkür ederim. Ben emzirmedigim için gidecem. Zaten 2 aydır manada yemiyor zorla biberonun ucuyla ağzına sıkıyorum yavaş yavaş. Çok zor kilo alımına durdu kilo da almıyor
Lina11 Htcel 52 kilo ile hamile kaldım 67 kilo ile doğuma gittim. Normal ne yiyorsam onu yedim bir buçuk ayda 55 kiloya düştüm
Ebruceyda Htcel o kadar cok su iciyordum ve gaz olmasin diye o kadar sınırlı besleniyordum ki vermeme sansim yoktu. Cikolata bile gaz yapar diye yiyemedim. Tatli sut falan yapmiyor tatli yiyince bol su iciyorsun o sut yapiyor. Yani uzun lafin kisasi sekeri unu ve tuzu 21 gun hayatinizdan cikartin epey farkeder. Bol su bir de tabi.
Sidika06 Htcel burda acilmis bi postla gaza geldim ve 23 gunde 4 kilo verdim. Emziriyorum ve bebegim 9 aylik. 75den 71 oldum. Ama suan motivasyonumu kaybetmistm yorumlari okuyup gaza gelmeye basladim. Haa nasil verdin diye merak edenler olursada 10-18 arasjnda ve ogunler arasnda 4 saat birakarak beslendim.
momyy_ Htcel 70 kilo ile doğum yaptım bebeğim 4 ay 4 günlük ben şu an 56 kiloyum yediklerime dikkat ettim genel olarak yeşillik ağırlıklı beslendim o kadar zaten anne olmak yeterince enerji harcamaya yetiyo