Mrymboz Zumra_Fatma benimkide 1 ay 23 günlük 5 kilo 3200 ge doğeu herkes çok kilolu deyip duruyor ben ise hiç kasmıyorum kendimi yani o iyi olsun oyun cağında o kiloyubatar diyorum
Sontvbukucu Zumra_Fatma 3 kiloya kadar düşmüştür. Su an 5500 ise ayda 1250 gram almis masallah cok iyi 🌿💚
Edis07 dilaratncl 3 ay 9 gunlukken 7200 gr’di. Simdi 3 ay 30 gunluk. 4 gun sonra asiya giderken tartacaz bakalim kac olmusuz.
sudeakdass07 3.5 aylık 10 12 gün önce 5.125 geldi . 2.300 doğdu normal mi bilmiyorum doktorlar normal diyor ama gören küçük diyor:(
Edis07 sudeakdass07 ayy banada yenidogdugunda o kadar herkes kucuk kucuk dedi alindim bende mama vermeye basladim cabuk toparlansin diye sutum azaldi simdide kesildi. Bence nirmal sizinkide. Anne sutumu mamami?
Ecee_0661 sudeakdass07 Bizde 3 aylığız 5.200 falan kilomuz doktora gittik hem emzir hem sagip ver dedi benim bebegim cok bogazli sütüm de aşırı fazla ama bir türlü doymuyor ek olarak mama alabiliriz doktorumun verdigi duzeni uyguluyorum suan eger kilo alimi almazsa ek olarak mama da alicak sizin bebeğiniz 2 kusur doğmuş ona gore kilo alimi guzel benim bebeğim 3850 doğdu
Denizmrv sudeakdass07 benimde 2.800 dü küçük diyorlardı ama doktor iyi dedi takma milleti bosver şimdi maşallah yasıtlarını geçti
Gulsahcc Biz 3250 doğduk, ilk 5 günde 2850 ye düştük. Şimdi 5 buçuk aylığız 7.600 kg Sütüm azdı ilk 15 gün mama içtik sonrasında mama kullanmadık, anne sütüyle devam ettik hiç emmedi hep sağıp verdim