Seydaisik Cennet70 28 ekimde BİM’e gelmiş 159₺ ye ona bi bakın derim dediğiniz oysa tabi en azından sıfır olmuş olur :)
Lina_3520 Benim ki e bebek piyanolu oyun halısı internetten bakabilirsin 250 fiyatı almak istersen tekrar konuşuruz ama benim kızıma almıştım rengi pembe seninki erkek mi
Musabnannesi Cennet70 https://ty.gl/s2u228qx0a bende bundan var. 300 tlye verebilirim bebeğim hiç kullanmadı sevmedi her şeyi sapasağlam hiç yıpranmadı 1 ay önce almıştım 🤷🏻♀️ Çok heveslendim bebeğin gazını rahat çıkarma konusunda da faydası vardı ama nedense istemedi zaten kendi kendine oynamayı sevmiyor 🥺
Musabnannesi Lina_3520 biz kullanmadık hiç bebeğim 3,5 aylık malesef sevmedi sever diye paraya kıyıp alıyor insan ama sevmeyince sevmiyor :)
Elly Cennet70 Fisher Price Piyanolu kullanıyorum, muhteşem. Parasını fazlasıyla hakediyor. 2. El olsa da bunu bulup alın derim.
Irmakmelegim Cennet70 ben satıyorum ışıklı müzikli kziim severek kullandı halada sapasaglam hasarı yok hiç biseklde tertemiz oyun minderi yıkadım kaldırdım oyuncakları 150 TL satıyorum ama size 120 TL bırakırım istersenix