Barlashatice Bebeğim 2.5 aylık sıkıntısı olmadığı sürece gğzel uyur gelişimi vs iyi sıkıntı yok 9.30. 10 gibi uyudu daha kalkmadı saat 2 suan uyandırayım mı normalde 3. Aya kadar uyuduğu kadar uyusun kafasındaydım da bu biraz uzun olunca endişelendim
Aysubtin01 Barlashatice beslenmesi için uynadirsan iyi olur bence o daha küçük ya o yüzden maşallah hep uykusu güzel olsun
civcivannesi_ Barlashatice beslemek için uyandırmalısın benim bebeğim 5 bucuk aylık bazen fazla uyuyunca uyandırıyorum
Oznur_0708 Barlashatice canım ilk zamanlardan bi düzen oturt en iyisi sana tavsiyem bu yani 10 da ve 9 da uyuması çok geç ayına göre 8 en geç uyumakı sabahta 7-7:30 uyandırmalısın geç uyu grç uyan olan bi bebeğin gelişimide geriler bizim gibi değiller 9-11 arası büyüme hhormanları salgılanıyormuş ve beslenme olarak öğünleri gecikir küçükken alıştır büyüdükçe buna uyarak gitsin düzendd
minikoglummmmm Barlashatice benimki gece öyle yapar gündüz kalkar ama gece 3 saate bir kalkar ben kendim uyandiririm 🤣
Barlashatice Oznur_0708 normalde zaten sabah 6-7 arası kalkar gecese en geç 9 da dalmış olur sabah uykusuna 8.3 9 da başlar arada saatler şaşıyo tabi ama bugun bi değişik oldu
birannebirmelek Barlashatice herhangi bir problemi yokmuş bence uyandırmayın derim benimki uykusunda ağlardı o yüzden beslenip tekrar uyurdu istemediği müddetçe hiç vermedim gece uykusunda 6. Aydan sonra 8:30-9 gibi uyur gece 12’de beslenip sabaha kadar uyurdu. 11. Aydan beride hiç uyanmaz beslenmek için tamamen kestik nasıl alışırsa öyle gidiyor
1morportakal Barlashatice 2 aylık, gelişimsel açıdan bi problemimiz yok. Bebeğim genellikte 8 de gece uykusuna yatar 2 buçuk ya da 3 buçukta acıkıp uyanır. O arada ben uyandırmıyorum
ilayda92 1morportakal benim bebişimde 2 aylık olmak üzere sağım yaparak besliyorum geceleri uyuyor ama 3.5 saat de bir kalkmasada ağzına biberonu takıyorum. Çok uzun aç bırakmadım ama benimki aç kalıncada öle ağlamıyor sızlanıyor ıkınıyor gibi sadece acabaa kendi haline bıraksam mı 🤔9 unda kontrol de doktora sormayı düşünüyorum zaten
kahvesever93 Barlashatice Ben bebeğimin 4 saat uyuduğunu bilirim. Bence uyandırmayın alsın uykusunu . Zaten uyandıktan 1 saat sonra yine uykusu gelecek