Havva450 5 aylık bir kız bebeğim var.2 gecedir hissettiğim bulantılarım var ara ara son zamanlarda sütüm de azalma oluyor hamile olabilir içime öyle bir kurt düştü ki şuan.Tek başına bakıyorum bebeğime ikinciyi kaldiramam hiç napicam ben
Yusufhamza71 Havva450 bnde ıkıncıye hamıle kaldgımda oglum 7 aylıktı sütum azalmadı ama tadı degısmıs oglum emmek ıstemıyordı o sekılde anlamıstım☹️Sonra bıraktı zaten
Havva450 Wolverine Geri çekilme şeklinde korunma yapıyorduk içim içimi yiyor daha bebeğim çok küçük ve tekim😭
Havva450 Yusufhamza71 1 hafta bir grip oldum burnum aktı falan acaba ondan mı dedim ama içime kurt düştü işte.bebegim uyuyor uyansın dışarı çıkar gebelik testi alayım yoksa bana Sabah açmaz
Aysunnn65 Havva450 o bulantı bendede var özellikle geceleri uykudan uyandırıyor bebeğim daha 3 aylık ve ben sezeryanla doğum yaptim günlerdir korkudan ölüyordum ama üç tane test yaptım hepside negatif çıktı test yap canım
Havva450 Aysunnn65 İlk defa oldu.kaltim hastaneye gittim çok yakın bana yapmadılar neymiş aile hekimine git.. yani kimse yoktu 2 dk da yapsa ne olurdu hiç yani.yarın dahiliye randevu alcam
Aysunnn65 Havva450 bende gittim yapmadı özel e kendi doktoruma gittim o yaptı canım sağlık ocağında da yapsbilirsin ben öyle bı şüphem olsa bu defa oraya gitcem sıra yok kalabalık yok daha rahat bebekle
inciko Havva450 belirtim uyku halim vardı içime doğdu zaten adetim gecikince şüphe düştü içime bayağı bi bekledim test yaptım pozitif çıktı cok ağladım kabul edemedim ilk ama şuan alıştım herşey allahtan 2 tane evladımı kaybetmiştim 1 sene içinde rabbim beni böyle ödüllendiriyor diye düşünüyorum cok zor bakması ama elbet geçer ne diyim
Havva450 inciko Hastaneye gittim hamile değilmişim.Tek başına çocuk bakmak çok Zor kaldı ki 2. Olma ihtimali beni korkutmustu ne yalan söyleyeyim