merkursavascisi_06 Kızlar selamlar Bebeğinizin göz rengi ne zaman belli oldu? Yani her bebek doğduğunda lacivert gibi oluyo sanırım. Kalıcı göz rengi hangi aylarda belli olur. Kızım 2aylık gözleri mavi herkes daha değişir diyo. İnşallah değişmez😅
Senorita merkursavascisi_06 nasıl mavi masmavi mi yoksa gri-mavi karışımı gibi? Masmavi değişse de ela yada yeşil oluyor bazen mavi kalıyor, ama gri-mavi çoğu zaman kahve rengi oluyor
2prnses1prens merkursavascisi_06 6 aydan sonra ne kalırsa o dedi bize doktorumuz. Bizimki lacivert değil baya mavi ama bakalım
_Goktugunannesi__ merkursavascisi_06 bebeğim ilk doğduğunda masmaviydi şuan 3 aylık elaya döndü o mavilik gitti ben yeşil gözlüyüm eşim kahverengi ama oğlum bana çekmedi🙄🤭
benaslindayohum merkursavascisi_06 1 yaşa kadar değişeblir diye biliyorum bazıları 2 diyor ama doktor kontrolünde sordum 15 aylıkken göz muayenesinde artık değişmez dedi, kızımın doğduğunda açık mavi gbiydi elaya döndü 17 aylık ela hala ve bende babasıda kahverengiyiz annem ve anneannem ela sadece galba onlar gibi olucak 😁
baykuskiz_ 2prnses1prens yo benim kizin 9 aydan sonra donmeye basladi 17. Ayda oturdu goz rengi. Gerci hala tam belli degil ama olsun 😂
Dondurmalikahve 2prnses1prens Yo benim çocuğumun 8 aylıkken tam oturdu😄 2 yaşa kadar vakti var hatta 3 yaşında bile değişen göz rengi oluyor.
merkursavascisi_06 _Goktugunannesi__ bizde de ben kahve eşim ela, ama babaanne yeşil anneanne dayı ela bi de rahmetli ağbeyim mavi o yüzden umudum çok yüksek😂 yeşil gözlülerin mavi gözlü çocuğu olabiliyo ama bildiğim kadarıyla
Dondurmalikahve merkursavascisi_06 Bazı gözler masmavi oluyor değişmeyebiliyor ama bu göz rengi değişir zaten en erken 6 ay en geçte 2 yaşta göz rengi oturuyor benim oğlum için 8 aylıkken oturdu hatta sizin bebeğinizin göz rengi ile aynıydı gözleri ve ela oldu hatta şöyle bir şey duyuyorum ben 3 yaşında bile göz rengi değişen çocuklar olabiliyor.
AAsaff merkursavascisi_06 bizimde aynı böyleydi 4. Aya kadar sonra birden döndü kahverengi gibi şu an
Ikicocukbiranne merkursavascisi_06 benim oğlumun aynı böyle göz rengi 2.5 aylık ve herkes degişecegini söylüyor kahve olur diyolar
Ikicocukbiranne merkursavascisi_06 oğlumun gözleri bu renk eşim ve ben kahverengi o yüzden değişeceğini düşünüyorum sizinki daha koyu yüksek ihtimal kahve olacak sizinki de.
_Goktugunannesi__ merkursavascisi_06 babam in babası mavi annem babam Ela gözlü 3 kardeşiz ablamın mavi erkek kardeşimle ben yeşil gözlüyüz bakalım sonuç ne olucsk😂ablamında 1 tane çocuğu var kahverengi gözlü
ZMK merkursavascisi_06 arkadaşımın oğlunun gözleri masmaviydi 1 yaşına kadar uzun süre görüşmemiştik bi baktım çocuğun gözleri kahverengi hala şaşırırım 😀
merkursavascisi_06 Rozerinn bizim de ela olma ihtimali çok yüksek ya bakalım artık ne zaman netleşecek😇
Ballizencefill merkursavascisi_06 benimki 11 aylık gözleri gri-mavi arası bir şey değişir dediler ama değişmedi güneşte mavi evde gri