ame homosapiens 3.5 yaşında minyon mu ikisi aynı boylardami? Ayyakbi ile gelisim boylara doğrudan aynı orantılı mi onu anlamak için soruyorum
OptimusPrime ame 26 giyiyor. 3 yaş 1 aylık kızım yağmur çizmesi de 26-27 yazıyor. LCW dan öyle aldık.
TheLittlePoncik ame ayakkabının kalıbına göre değişiyor aslında 24 ve 25 numara giyiyor 3 yaşında oğlum
ame TheLittlePoncik aynen kalıba göre de değişiyor soruyu direkt ayak ölçüsü olarak sorsaymışım daha iyi olurdu , ayak ölçüsü kaç cm sizin ?
Elifinci17 ame benim büyük kızım 37 aylık 23 giydiği bazı spor ayakkabıları var ama normalde 24 giyiyor. Ama ben 25 aldım kışlık botlarını mart a kadar 25 olur herhalde
ame Noname21 agacsizkoala 3 yaşlar arasında çok numara farkı var değil mi boy ve gelisimle direkt orantılı mi oluyor ayak ölçüsü onu merak ediyorum ayakkabı küçükse minyon küçük mü kalır diye ? Acaba sizinkileri direkt ayak ölçüsü kaç belki yakındır kimisi tam alır kimisi büyük olur o şekilde sorayım daha net olsun 🙏
Eminos ame 26 numara bot giydi sandaleti de 26 almistim cunku kusin bot icine kalin corap giyilebiliyor ama denemeden almayin
OptimusPrime ame Hayır ölçmedim. Deneyerek aldım. Geçen sene 24 numara bot giydi kışın yazın 24 numara spor ayakkabı 25 sandalet giydi kısa 26 numara spor ayakkabı oldu. Benim kızım 106 cm 15 kg
TheLittlePoncik ame 14.5 cm şimdi ölçtüm. Ama mesela benim oğlum yaşıtlarına göre biraz kısa galiba, boyuna göre ayakları normal, boyuyla orantılı olabilir ayal numarası.
mysa2 ame 3 yaş 2 aylık 25 numara giyiyor 2.5 yaşından beri ama birkaç aya 26 ya geçeriz canım hafif sıkıyor gibi .
Eminos ame bilmem hic ölçmedim botunu deneyerek aldim sandaleti de tahmin yuruterek netten siparis verdim bot alacaksaniz denemeden almayin derim sonbaharin basinda spor ayakkabi aldik deneyerek 27 aldik
agacsizkoala ame şuan oğlum okulda eve gittiğimiz zaman ölçerim ayağını 🥰 ama minyonluk ile alakalı olmayabilir zamanla büyüyorlar sonuçta