denizkizi_ Bahtszbedevi poğaça Kuru Dolma-sarma karışık Elmalı pasta Çiğ köfte Rus salatası Tuzlu simit Ve unuttuğum bir kaç daha çeşit vardı kızımın doğum günü mayıs ayındaydı😅 ilk doğum günü olduğu için baya bir çeşit yapmıştık 🥰
mervedb Bahtszbedevi sarma rulo zeytinli poğça , tarçınlı şekilli kurabiye yaptım çok güzel oluyor , tuzlu kurabiye, cupcake, Elmalı kurabiye, patatesli kıymalı börek, şehriyeli tavuk salatası
CDUHAAR Bahtszbedevi Poğaca, sarma, börek, kısır,kuskus salatası şalgamlı,kurabiye ,garnitürlü makarna yoğurtlusu, ben bunları yapmıştım gün menüsü gibi.
Aysunnnnnnn Bahtszbedevi pasta Sarma Elma kurabiyesi Haşhaşlı poğaça Mercimekli poğaça Çörek otlu kurabiye Stracbucks kurabiyesi Avşar soda Cupcak Çikolatali marşmelov Bisküvi topu
Cigdemss Bahtszbedevi Çikolatalı pasta İrmikli top Butik kurabiye Tuzlu kurabiye Haşhaşlı çörek Biberli ekmek Peynirli mayasız poğaça Maş fasülye salatası Yoğurtlu ptates salatası Fellah köfte Hepsini kendim hazırladım
Asd-123 Bahtszbedevi Sarma, börek, Cheesecake, çiğ köfte, sakalli poğaça, tatlı tuzlu kurabiye, sehriye salatası, makarna salatası
ML_11 Bahtszbedevi bizimde nasipse 11 Kasım ❤️ pasta, mercimek köftesi, patatesli börek, elmalı kurabiye, çay,meyvesuyu var bizim menümüzde ❤️
Cansualisa Bahtszbedevi https://imgyukle.com/i/Jkc8J6 3 sene önce böyle oldu bizim Alisamının doğum günü. pastamız da satın almdık kendim arkadaşımla yaptık 🌺 cips cup kek börek içecekler vardı güzel de oldu çok
Beyza_momss Bahtszbedevi ben sarma yapmadım çünkü gelecek olan bı kaç kişi koca tencereyi yiycek kapasite de yetişmez diye 🤭 patates salatası mercimek köftesi poğaça pastaneden tatlı tuzlu kurabiye aldım muffin yaptım sigara böreği yaptım 😊
50-50 Bahtszbedevi yaprak sarması Popaça Patatesli börek Bisküvili rulo pasta Browni kurabiye Çörek otlu kurabiye Pişmaniye kurabiye Mercimek köftesi İrmik topları yaptım bi de 🤗
Citlenbigim22 Bahtszbedevi benim kızımın da 9 Kasım ilk doğum günü biz pazar günü kutlayacağız 6sında Pasta Yaprak sarması Poğaça Tuzlu kurabiye Elmalı kurabiye Mercimek köftesi Makarna salatası Havuç topları Olarak düşündüm ama eminde olamıyorum
Aysegul93 Bahtszbedevi bende ocakta yapcam elmalı kurabiye kat kat yapcam milföyden sigara böreği patatesli börek makarna salatası içecekler olr çok fazla birşey düşünmüyorum toplamda 10 kişi anca oluruz
Ylz00 Bahtszbedevi 20 Kasım dada oğlumun doğum günü var Pastamız Zeytinyağlı yaprak sarma Kıymalı börek Tuzlu şekilli kurabiyeler Mercimek köfte Çikolata ve havuc topları Rus salatası