Blackbeauty Deletedmom_109 bir daha gidecekler İnşallah başka birşey çıkmaz çok teşekkür ederim Allah bağışlasın kuzucuğu size ♥️
Nrkzy Blackbeauty bende detaylı ultrason yaptırdığımda kalbinde parlaklık ve böbreğinde büyüklük var demişti amniyosentez yapalım dedi kabul etmedim çok şükür bebeğim doğdu sonra içim rahat etmedi hem kalp hem böbreklerine baktırdım bi sorun yoktu hamileyken fetal DNA testi yaptırmayı önerdiler kandan bakılıyormuş maddi olarak durum iyiyse o yaptırılabilir doğruluk payı nedir bilmiyorum ama
Blackbeauty Nrkzy çok teşekkür ederim söylerim bu dediğinizi Allah kuzucuğu size bağışlasın İnşallah ♥️
Nilist Benim oğlumdada vardı. Sonradan kayboldu. Doktorum pek önemsemedi kendi kızındada varmış. Parlaklık dışında başka problemlerde varsa o zaman incelenmesi gerekiyormuş. Oğlumda şu an beş aylık. Sağlıklı bir bebek.
Eylulsmom16 Blackbeauty cvcv Blackbeauty bizzat yaşadım parlaklık detaylı da çıkmıştı ama çok şükür sağlam bir kızım oldu ama bende hep bişey var mı diue geçirdim sonrasını ama doktorum yine de beni çok rahatlatmıştı kesinlikle doktoruna güvensin
Blackbeauty Eylulsmom16 çok teşekkür ederim Allah bağışlasın kuzucuğu size ♥️ buradaki tavsiyelerin yanıtların hepsini ilettim içi çok rahatlamış gelinimizin hepinizden Allah razı olsun hakkınızı helal edin ♥️
elifugba Blackbeauty bende Dr kardiyak odak var zamanla geçiyor takip edilmesi gerek ama demişti çok şükür şimdi bi sıkıntı yok 6 aylık olduğu zaman tekrar bi muayaneye götürmek istiyorum bakalım
Blackbeauty elifugba geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin İnşallah geçer Allah kuzucuğu size bağışlasın İnşallah ♥️
Asfirmkrkmz Blackbeauty kalp parlaklığı tek başına hiç bir şey ifade etmiyor ki çok normal bebeklerin %70 o aylar da görünüyor Allah’ın izni ile hiç bir şey olmaz 👍🏻