EftelyaUmut Balbeby günlük kıyafetimle asla girmem yemek yapıyoruz ne biliyim bulaşık yıkıyoruz şu bu illaki üstümüze siniyor o kokuyla asla giremem yatağa pijama olmadan asla uyuyamam
MinnakvLiva Balbeby valla ben boxer ve sütyenle yatıyom genelde pijamayla asla rahat edemem o nevresimin tenime değmesi lazım agahshd
AgentMom MinnakvLiva bende gece asla sütyen takamıylrum. Memeleri gece bari rahat bırakayım diyorum 😂
MinnakvLiva Linaduygu en fazla şort giyerim ama havalar soğudu pijama giymeyw başladım şimdi kombiyi yükselttim şort giyebilmek için 😂😂
Linaduygu MinnakvLiva önceden akşam yatıp sadece sabah çıkınca sıkıntı yoktu şimdi habire sıcacık yataktan kalktikca mecbur kaldım insanın feleği şaşıyor 😂
Ayseey Balbeby bende bazen giyiyorum bazen giyemiyorum canım helde yorgun olursam kendimi yatağa nasıl atıyorum anlamıyorum bile
Balim61 Balbeby Gündüz giydigm pijama esohmn neyse onla yatarm sabh kalkr gne aynilariyla gune devam ederim🤣Gece yatmak icn hic ozel bijama ve gecelik seçip giymem🤣
birannebirogul21 Balbeby asla yatamam gündüz kiyafetlerimle un olur yemek olur mümkün değil giyinirim
Yldrm3105 Balbeby günlük kıyafetimle tabiki de yatmam. Gün içinde terliyorsun yemek yapıyorsun vs vs. Geceliklerim ayrıdır mutlaka değiştiririm Kendi kızıma da aynı şekilde günlük gecelik farklıdır
Senemmm11 Balbeby üstüm kirli falan değilse gün içinde ki ev kıyafetimle yatıyorum. Öyle gecelik giyme huyum hiç olmadı 😂
fn2827 Balbeby her ne olursa olsun çok yorgun ve uykusuzda olsam gün içinde giydiğim kıyafetimle asla yatağa girmem mutlaka iç dış herşeyi değiştiririm öyle yatarım.büyük kızımıda öyle alıştırdım küçüğünüde öyle alıştırıyorum😊