Ikizannesi06 Merhabalar evim dublex ve merdivenlerim dönmeli şekilde mermerden. Nasıl bir halı alabilirim acaba kaynaması lazım bir de😏
[silindi] Ikizannesi06 merhaba kaydırmaz merdiven bantları var iş güvenliği kapsamında zorunlu ancak güzel durmuyor ofis gibi oluyor. halı ne kadar kaydırmaz olsa da kayıyor. yine de yaptıracaksanız basamaklarına tek tek kestireceksiniz.
Gulsen4224 strongwomen hâlâ gülüyorum yeminle rabbimde seni güldürsün power bank postunda denk geldim de🤣🤣🤭
strongwomen Gulsen4224 😂 haa bende diyorum ne alaka 🤣 küçücük beyniyle kocasının arkasından iş çevirmiyorsa bende neyim. İnsanın yazdığından belli oluyor AQ seviyesi ben anlıyorum az çok valla. Kırıcı konuşmayacaktım da kendi başlattı
Derininannesiiiii Benımde merdivenlerim dönmeli ve mermer.Ben halı kullanmıyorum cok gereklı olmuyor merdivende.
Ikizannesi06 Derininannesiiiii ama ben inerken falan kayıyorum korkuyorum biraz sakarım da 😅😅😅bir de aşağıdaki ses yukarıya yankı yapıyor halı olsa yapmaz diye düşünüyorum ama bilemedim
Derininannesiiiii Ikizannesi06 ses için bir sey diyenem ama kaymamak için kaydırmaz terlıkler var onlar rahat oluyor.Yavasca dikkatlı inerseniz sorun olmaz.
Ikizannesi06 Derininannesiiiii çocuklar için de düşünüyorum merdiven kapısını bi anlık açık unutmam kötü sonuçlar doğurabilir😔
burjuvaanne Ikizannesi06 triplex 😄halim yok ama dusunuyorum sadece gorsel olarak arayisa girmedim ama kolay supurulunubilen bisi olmasi lazim