tahira05 süt sağanlar nasıl gidiyor? kaç aylık oldu bebişleriniz? ne kadar daha sağmayı düşünüyorsunuz? zamanla ek gıdaya geçtikçe sağma aralığınız uzuyor mu? ben şuanda üç saatte bir günde 6 kez sağıyorum bebeğim 4 aylık.
Selim132402 tahira05 o 3 kere sağım yamamin sebebi de sabah 4 gibi taş gibi semsert oluyordu. Bebeğim o şekilde ememiyo. Sırf yumuşatmak için sagdim. Ama gece de düzenli olarak emzirirsem sabahin o vaktinde normal oluyor. Uyursam uyandığımda taş gibi oluyor
Deletedmom378 tahira05 4 ay 20 günlük olduk 4 ay 20 gündür sağıyorum bu ara stres içindeyim bebeğim fazla süt içmeye başladı iştahı açıldı inşallah böyle devam eder ama stokta ki sütlerim de bitmek üzere nasıl yetiscem korkuyorum 2 yasina kadar da devam etmek istiyorum sutum yeterse 2 saatte bir sağıyorum bende ek gıdaya geçse bile kesilmemesi için 2 saatte bir sağmaya devam ederim sanırım
asocialmom tahira05 5 ay sağdım ama kızım sütümü içmeyi bıraktı zorladım içmedi ben de sağmayı bıraktım mecburen şimdi ek gıda ve mama alıyor
Candy_liz tahira05 7,5 aylık bebeğim bir buçuk aylıkken başladım sağıma.. Hala devam ediyorum geçen hafta çalışmaya başladım sütüm azaldı gibi oldu, düzenli de sağamıyorum araları çok açılıyor, mamaya başladım tekrar, gittiği yere kadar artık🤷🏻♀️
Selim132402 Ben hiç sağmiyorum desem yeridir:// 37 günlük bebeğim. Daha bugüne kadar farklı günlerde 3 kere sağım yaptım. Çalışmadığım için gündüz sürekli her istedikçe emzirdim. Ama şu sorun oluştu akşam 6-7 gibi memede resmen boşalma oldu. Sıkıyorum süt gelmiyor :/ tekrar dolması en az 1 saat. Bebemi nasıl oyalayacagimi şaşıyorum.
tahira05 Deletedmom378 maşaallah sana iki yaşa kadar yapabilirmiyim bilmiyorum 1 yaşa kadar yapsam cok sevinirim
Selim132402 tahira05 emiyor akşama bitiriyor maşallah. Sonra basıyor yaygarayi :)) işte o anda beni stres alıyor. Her daim sütümün olması için bişey yapmam lazım.
Deletedmom378 tahira05 ben 3 ay sütüm gelse bile yeter nasıl olsa 4 aylık bebeklerde ek gıdaya geçebiliyor diyorsun çok şükür bu zamana geldik şimdi sütüm stresten azalmaya başladı farkındayım ama elimde değil gittiği yere kadar ama inşallah erken bitmez inşallah dilediğiniz gibi olur
tahira05 Deletedmom378 canim stress yapma ben ne zaman amaaan mama da zehir değil ya yetmezse veririm diye düşündükçe stres yapmadıkça sütüm arttı inan’a bişey yemesen bile sütün oluyor böyle düşündükçe ayrıyeten zaman zaman benimde sütüm azalıyor sonra bi kaç gün böyle sürüyor tekrar artıyor öyle gözlemledim
tahira05 asocialmom olsun canım beş ayda güzel hiç anne sütü alamayanlar var hamd olsun sağlıklı olsun
1anne30 Bende on aydır sagiyorum.. hiç emmedi benim oğlum.. ek gıda hiç yemiyo.. sütüm çok azaldı iki saatte bir zor yetistiriyorum.. bir yaşa kadar sagabilirsem inek sütüne geçerim diye düşünüyorum ama sıkça vericem yine sütümu sagmaya devam etcem mümkün oldukca
1anne30 tahira05 aynen benimde öyle oluyor.. bı bakıyorum çok azaldı bir hafta falan zorlanıyorum sonra artıyor tekrar.. yorgunluk stres ve düzensiz beslenme etkiliyor benim sütünü öyle gözlemlerim..
1anne30 tahira05 aynen benimde öyle oluyor.. bı bakıyorum çok azaldı bir hafta falan zorlanıyorum sonra artıyor tekrar.. yorgunluk stres ve düzensiz beslenme etkiliyor benim sütünü öyle gözlemlerim.. tahira05 teşekkürler cnm hepimiz fedakârlık yapıyoruz Allah sağlıklarını versin hep
1anne30 tahira05 aynen benimde öyle oluyor.. bı bakıyorum çok azaldı bir hafta falan zorlanıyorum sonra artıyor tekrar.. yorgunluk stres ve düzensiz beslenme etkiliyor benim sütünü öyle gözlemlerim.. tahira05 teşekkürler cnm hepimiz fedakârlık yapıyoruz Allah sağlıklarını versin hep
1anne30 Bebekoglumata canım ilk dört ay corelife diye bı marka kullandım hem elektrik hem sarjliydi ama memnun kalmamistim sonra bozuldu veron diye bı marka aldım pilli ve elektrikli çok memnunum.. gogsumu baya boşaltıyor.. oncekinde her sagimda bir saat sürerdi bunda yarım saatte bitiyor isim.