Zeysars Hazelinannesi birde ped kullanmayın çok ıslak kalıyor iyileşme süreci uzuyor pamuklu atlet kesip ütüleyip koyun hatta ılık koyunca acıyı da azaltıyormuş. Çok geçmiş olsun
Mires Hazelinannesi geçecek merak etme dikiş o benim ki 10 gün sürdü oturup kalkarken çok sızlıyordu orası sabret canım
Mires Hazelinannesi ağrın sızın devam ediyor mu yoksa sadece şişlik mi var? Sadece şişlikse endişelenmene gerek yok zamanla eriyecek benim 21 gün oldu acısı 10 gün sürdü şişlik yok denecek kadar az kaldı şu an
Minnos_31 Benimde yırtılmam oldu plesantam rahme yapışıkmış normal doğumda ölümden döndüm ameliyat oldum üç boyutlu dikilmiş tam bir ay ne çektim bir ben bir allah bilir 54 gün oldu bazı dikişler anca düşecek madacasol 2 kutu antibiyotik içtim batikon sürdüm iç dikişim 35 40 varmış hala ilişki falan gözüm görmüyor ve korkuyorum canımın yanmasından Kurutması için sarı su yapabilirsiniz eczanelerde satılıyor ılık suda yarım saat oturacaksınız benim dış dikişlerimi kurutup düşürdü çok keskin eldiven ile ilacı karıştırın elimi bile kurutmuştu
Mevanur2 Dikişi bittiği yerde oluyor, 5 ay oldu azaldı ama şişlik devam ediyor 2.ayda kontrole gittiğimde doktor bir sorun yok demişti
Arzuayse Nebicimanne 15 dakika suruyo igneyle uyusturup yakiliyo.sonra 1ay iyilesme sureci ama ayakta geciyo ogun ayakta olunuyo yani