mashaa sadeturkvatandasi Öyleymiş 😞 bende hemen almalıyım tulumdan. Yoksa dakika başı kontrol etmek 🤦🏼♀️ Teşekkür ederim güzel bilgilendirmeniz için.. 😌
mashaa Defnemoms__ Allah ım korusun hepsini 😌 ama tulum gerçekten mantıklı geldi. Korkulara son inşallah 😌
Merialp mashaa battaniye tarzi seyler cok tehlikeli 4 aylik bebek icin, ne mantiklisi bacakli uyku tulumlari, diger uyku tulumlarini benim iki cocugumda sevmedi hareket kisitliligindan dolayi. ama bacakli uyku tulumu hareketi engellemiyor
aslihanbsbg Benim bebegimde uyanınca battaniyeyi iki eliyle tutup emiyo her sabah aynı durum uyku tulumu var sanirim onu kullanmaya baslicam artik
Yektoli33 mashaa APA 2 yaşına kadar bebek güvenliği için battaniye yorgan vs onermiyor. Onun yerine evinize uygun tog değerli bir uyku tulumu tercih edebilirsiniz 🎈
Linaduygu mashaa bizde de aynı durum var ama aynı zamanda uyku tulumu kullandığım halde var oda şöyle illa birşey olsun istiyor uyku arkadaşı da aldım ama onu bile yüzünden kendim çektim şimdi ise çözümü yatağının altına çarşaf sıkıştırıyorum yanağına gelecek kadar uykuya dalarken eliyle onu tutup sadece yanağına dayıyor öyle uyuyor🥴😂