Birdemet58 Selamun aleyküm 🌹 Safra kesesi ameliyatı olanlar, süreç nasıl ilerliyor, sorun yaşadınız mı sonrasında? Bide korkulu rüyam sonda takılıyor mu ?
Yagmuurr Birdemet58 merhaba annem oldu bir kaç ay önce kapalı ameliyat toparlanma süreci uzun sürmedi şükür kolay atlattı geçmiç olsun
Emnedmr Birdemet58 kolay gecti ki cok zor bi surec atlattim ameliyattan sonra odama geldigimde hemen kalktım illaki en ufak kesi de agri oluyor öyle düşün yeme icmede baharat yag ve yumurta yok belli bi sure doktorun soyler zaten korkma
Zeyn0206 Birdemet58 sonda takılmıyor ben 3 güne toparlamıştım sizin bünyenize de bağlı toparlanmak ama ağır bir ameliyat olmuyor
Meleklianne Birdemet58 ben oldum cnm kapalı amelıyattı agrım cok olmadı ama diren diye birsey takmıslardı ertesı gun cıkarırken o bıraz canımı yaktı. Kolay toparlandım
Birdemet58 Meleklianne Cevap için çok teşekkür ederim :) Dren nedir bilmiyorum nerden takılıyor acaba ? Çok geçmiş olsun inşallah 🌹
Pirayeada Meleklianne o direni bana takmadılar sizin iltihaplı mıydı öyle olanlara takıyorlar benim iltihap yoktu diren de takmadılar sonda da ama bana sorarsaniz sonda direnden daha kolay
Birdemet58 Yagmuurr çok teşekkür ederim :) Annenize de çok geçmiş olsun Merak ettiğim sonda takmışlarmıydı acaba?
Birdemet58 Emnedmr Çok geçmiş olsun :) Ameliyattan çok fazla korkmuyorum da, doğumda sondadan dolayı biraz fazla acı çekmiştim ondan çekiniyorum biraz, size takmışlarmıydı?
Birdemet58 Emnedmr ameliyat oldum, eve geçtim ama pansuman yapmamı söylemediler siz yapmis miydiniz evde?
Emnedmr Birdemet58 ozelse sonda takmazlar yada takiyolarsa isteme bana takmadilar hemen ayiliyosun ağrı sızı hic bisey yok yani bende olmadi inşallah sendede olmaz sanırım sen çocuğumla ilgilenemem diye düşünüyorsun