Poyrazannesi12_ Arkadaşlar lütfen sma hastası çocuklarımızın ellerinden tutalım onları hayata bağlayalım lütfen görmezden gelmeyin bugün Bi bebeğimiz kazandı diğer bebeklerimize de yardım edelim ne olur
Atatemel Poyrazannesi12_ kim kazandi acaba ben sma yağız ve aslı çiçeği ve Ebrar bebek takip ediyorum Elisa bebeği de takip ediyordum fakat geçen canlı yayında ölüm haberini aldık yıkıldım psikolojim çok kötü oldu bakamıyorum 🙁🙁 Smali bebeklerimize 5/10 demeden yardım edelim inanın o 5/10 tller ile kampanyalar bitiyor.
Yesim61 Poyrazannesi12_ elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum Trabzon da yaşıyorum burda bir bebegimiz ama hasta egemen Öztürk
Babynisa Poyrazannesi12_ smafevziye de yeni başladı nerdeyse çok yavaş ilerliyor ve daha çok küçük lütfen destek olalım acıları ağırlaşmadan yardım edelim
Poyrazannesi12_ Atatemel sma yağız bebegimz kazandı Aslı çiçek bebeğimizin %3 kaldı suan %97 inş oda 1 2 güne bitecek Aslı bebekte kurtulacak suan sma Abdullah bebek için ugrasyrz kampanyası yavaş ilerliyor inş tüm bebeklerimizi kurtaracaz vicdan sahibi merhamet duygusu olanlar sayesinde inş 👍
Poyrazannesi12_ Aslı Çiçek’e yardım etmek isteyenler için IBAN ZİRAAT BANKASI TR70 0001 0004 6457 6402 8950 04 alıcı Ahmet çiçek SMS ÇİÇEK YAZ 6117′ye gönderin❤️❤️
alinaannee Poyrazannesi12_ çok teşekkür ederim yardımcı oldum ben de lütfen sonucu buraya da yazar mısın
Poyrazannesi12_ Babynisa keşke hepsini kurtarabilsek elimizden geleni yapacaz hepsi için Abdullah bebegimizinde çok yavaş ilerliyor duyarlı insanlara ihtiyacmz var
Poyrazannesi12_ Babynisa bebegimz için iban neden paylaşılmams suan baktm ama göremedim sizde varsa iban paylaşır mısınız
Poyrazannesi12_ Arkadaşlar ne olur Aslı çiçeğe destek olun lütfen son yüzde 3 kaldı basarabiliriz lutfen