Melike16 kuzum oncelikle Rabbim tez vakitte senin yavruna ve tum şifa bekleyen hastalarimiza Rabbim şifa versin insallah 🙏 aklina kotu seyler getirme lutfen, ben 7 kez havale gecirmisim hatta ilk havalemide 2 aylikken gecirmisim agzimdan kopukler gelirmis morarirmisim ama annemler cok sıkı takipli doktorlara goturmusler beni hep ve benimki soguk havaleymis 37.5 atese dayanamazmisim bak. O yuzden hatta okula bile 8 yasimda baslatmislar beni hep eeg cekilirdim hayal meyal hatirliyorum okul cagina kadar hep cekildim onlari bilmem kac kez. Ama cok sukur ki hic bir sorunum yok. Bizim koyden birisinin ogluda benle yasitmis cocuk ateslenmis annesi onemsememis cocuk bu ateslencek tabi diyerek doktora dahi goturmemis ve sonuc suan cocuk malesef ozurlu 🥺 annesinin sorumsuzlugu yuzunden malesef. Yani korkma bak ne guzel dpktorlara goturuyorsun hersey ihmalkârliktan geliyor malesef. Sadece havale sonrasi suna dikkat etmen gerek ileride kalp rahatsizligini tetikleyebilir. Belkide ben 7 kez gecirdigim icin benim tetikledi bilemiyorum 19 yasimda kalp hastasi oldugumu ogrendim mitral kapakta yetersizligim var 10 yildir ilac kullaniyorum oyuzden kalp doktorum dogum seklimi bile o belirledi sezeryanin sekline kadar hatta sezeryan oncesi ve sonrasinda ki ilaclari bile kesinlikle normal dogum yok yoksa yogun bakima girersin dedi dusun. Ama kalbim teklemedigi surece kalp hastasi oldugumu bile unutuyorum oyle soyleyeyim sana. Kalp doktoruna ilk gittigimde bi rahatsizlik gecirmismiydin daha once diye sormustu 7 kez havale gecirdigimi soyledigimde tamam onun eseri bu demisti. Ama dedigim gibi belkide ben cok kez gecirdigim icin bende kalpte patlaklik verdi 19 yasima kadar birsey anlamamistim.